milan78 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 zdar , ak menim origo peugeot vyfuk za novy od bosalu musim vymenit aj gumenne uchyty alebo budu pasovat povodne origo? dik Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 ten bosal musí mít upevnění stejné jako origo výfuk--takže i původní gumové úchyty budou pasovat Citovat
OK406 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Přesně tak. Pokud jsou původní gumové uchycení v pořádku, tak neměnit. Pasovat budou na 100%. Citovat
milan78 Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 hm mne zadny diel nejak dre a nepasuje ale mozno je to tym ze to robim len na spalkoch nemam jamu tak to mozno dam prehodit servisu Citovat
jojtik Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Ja doporucujem vymenit aj gumy, nakolko tie povodne (casto aj 10 rokov stare) mozu byt poskodene (vytahane). Cena par eur. Od bosalu pasuju (jediny dodavatel). Robil som sice od Polmostrow, tiez na spalkoch, ale treba sa pohrat s manzetou v spoji (dopasovat). Dobre je pouzit i tmel na vyfuky, rovnako od Bosalu. Citovat
oni Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 taktak, kdyz menim vyfuk, menim automaticky i gumy.... vetsinou jsou stejne popraskane a jejich cena je rozumna. Citovat
milan78 Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 gumy boli ok tak som ich nechal...napasovavanie teda opruz na tych spalkoch , hm v spojoch to prefukuje zajtra dam ten tmel...inak ma uplne amatersky napadlo ci ho nebude vytlacat ked vytvrdne az po nejakom case... Citovat
domikra Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 tmel na výfuky od Bosalu tvrdné do desetí minut,nedávno jsem na firemním MUSSO,spravovali vyfuk a mněl jsem problém abych to stihnl nasouvat:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.