Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diagnostika, check engine...nestartuju

Recommended Posts

Guest Chyronex
Odesláno

Cau. Mam takovej malej problém na 405Mi16 starej model, kterej muže třeba vyústit v obrovskej problém:(.Když zasunu klíček, pootočím tak se rozsvíti kontrolky mazání,dobíjení,diagnostika,check engine,ABS....možná ještě nějaké. Pak bez problémů nastartuju.Jenže se mi stala taková věc, že jsem včera chtěl jet pryč a ono se rozsvítilo vše kromě kontrolky diagnostiky a check engine...tak jsem zkusil nastartovat a nic!!!Startér se točil ale nenaskočilo to,zkontroloval jsem pojistky, relátka atd a vše se zdá být OK,prostě si to dělá kdy chce,třeba vyndám klíček a zkusímto znova a je to OK, bojím se že třeba za jízdy by mě to někdě nechalo:(. Nesetkal jste se s tím někdo,děkuju za rady!!!

Guest Chyronex
Odesláno

sviti mi i to check engine i to kacko, ja tam mam i zarovicku k tomu check engine,svitej zaroven,asi maj stejnej vyznam,nekdo ji tam prede mnou asi dal tu zarovicku.

Odesláno

ta kontrolka je duležitá,musiš ji vyměnit je nejspíš spálená žárovka,mám doma ještě Mitsubishi a v servisní knize píšou že je to nutné vyměnit pro správný chod řídící jednotky

[Editován dne 10/10/04 Jan 406 1.8i]

Odesláno

to jako kdyz praskne zarovka u teto kontrolky (check engine) tak to nejde řídící jednotka???

Odesláno

Mozna je to blbost, ale zkus, jestli nemas utopenej pocitac.

Me se jednou stalo a taky jsem nenastartoval.

Odesláno

Bych předsi jenom ještě jednou testnul relátka. Bu? zůstane vyset, tak nenastartuješ, nebo už jsou před koncem a pak se to chová někdy jo, nebo zase ne. Párkrát to byla příčina tohoto chování. Všechno v pořádku, diagnostika hlásila banality, ale motor nenastartoval. Relátka mohla za to ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...