Guest Chyronex Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Cau. Mam takovej malej problém na 405Mi16 starej model, kterej muže třeba vyústit v obrovskej problém:(.Když zasunu klíček, pootočím tak se rozsvíti kontrolky mazání,dobíjení,diagnostika,check engine,ABS....možná ještě nějaké. Pak bez problémů nastartuju.Jenže se mi stala taková věc, že jsem včera chtěl jet pryč a ono se rozsvítilo vše kromě kontrolky diagnostiky a check engine...tak jsem zkusil nastartovat a nic!!!Startér se točil ale nenaskočilo to,zkontroloval jsem pojistky, relátka atd a vše se zdá být OK,prostě si to dělá kdy chce,třeba vyndám klíček a zkusímto znova a je to OK, bojím se že třeba za jízdy by mě to někdě nechalo:(. Nesetkal jste se s tím někdo,děkuju za rady!!! Citovat
Jindra Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 Ale ch. engine mely jen US verze. Evropské verze měly K áčko. tak co ti tam teda svítí? Citovat
Guest Chyronex Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 sviti mi i to check engine i to kacko, ja tam mam i zarovicku k tomu check engine,svitej zaroven,asi maj stejnej vyznam,nekdo ji tam prede mnou asi dal tu zarovicku. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 ta kontrolka je duležitá,musiš ji vyměnit je nejspíš spálená žárovka,mám doma ještě Mitsubishi a v servisní knize píšou že je to nutné vyměnit pro správný chod řídící jednotky [Editován dne 10/10/04 Jan 406 1.8i] Citovat
Guest Chyronex Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 to jako kdyz praskne zarovka u teto kontrolky (check engine) tak to nejde řídící jednotka??? Citovat
Guest Masinka Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Mozna je to blbost, ale zkus, jestli nemas utopenej pocitac. Me se jednou stalo a taky jsem nenastartoval. Citovat
Ladis Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Bych předsi jenom ještě jednou testnul relátka. Bu? zůstane vyset, tak nenastartuješ, nebo už jsou před koncem a pak se to chová někdy jo, nebo zase ne. Párkrát to byla příčina tohoto chování. Všechno v pořádku, diagnostika hlásila banality, ale motor nenastartoval. Relátka mohla za to .... Citovat
Guest Chyronex Odesláno 13. říjen 2004 Odesláno 13. říjen 2004 Bylo to relatko,dik za rady!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.