serzo33 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Zdravím:cool:,pri zošliapnuti spojkoveho pedala sa mi začina ozyvat pisknanim asi spojkove ložisko.Mam očkavať že sa rozsype niečo??? [upravil dne 21/4/10 Ferry] Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 nic se nerozsype, jen sleduj ten zvuk a šetři na výměnu spojky--když budeš cítit po sešlápnutí pedálu nějaké trhavé pohyby,nebo skřípot ložiska, zajeď do servisu na výměnu Citovat
Budhas Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Pískání znamená opotřebení a to značné, moc bych s výměnou neotálel...může to vydržet i několik set kilometrů, ale taky nemusí... Citovat
EXI.60 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 pokud to pujde ,měnil bych ložisko hned.Když s tím budeš chvíli jezdit vydřeš přítlačný talíř,pak musíš měnit vše! Citovat
serzo33 Odesláno 12. duben 2010 Autor Odesláno 12. duben 2010 Tak dnes som ráno do práce už nedosiel,niečo sa rozsypalo,neda sa pri zapnutom motore zaradit žiadna rychlosť.,Vyzera to tak ze spojka poriadne nevypína,pedal chodi dost lahko, paka na prevodovke čo vysuva ložisko chodi tiež ,tak pojde cez vikend na kuknutie do servisu čo sa rozpadlo. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 tak to šlo rychle...,:(asi protlačené ložisko přes talířovou pružinu,napiš pak po rozebrání... Citovat
serzo33 Odesláno 19. duben 2010 Autor Odesláno 19. duben 2010 Takže auto opäť pojazdne,presne ako ozzy56 pisal,lozisko preletelo cez pritlacak,mam aj foto ale v mobile,vymenil mi odrazu komplet celu spojku, a akesi tiahlo na spiatocku.Ale najvačši problem bol,po skompletovani, nedalo sa auto nastartovat a svietila kontrolka motora,na diagnostike naslo nefunkcny snimac otacok.Este dobre ze su tie diagnostiky,inac neviem kto by to hladal Citovat
Gargamell Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Poslední dobou se mi zdá, že když pouštím spojku, že nástup záběru je takové trochu trhnutí. Znamená to ložisko? Nebo je tu uplně něco jiného? Citovat
serzo33 Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Mne po zošliapnuti doslova piskalo to lozisko,pedal chodil tak dost tazko. Citovat
robo27 Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Zdravím Pozerám že si z KNM. V akom servise ti to robili, resp aký môžeš odporúčiť v KNM a okolí? Vďaka Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: Gargamell Poslední dobou se mi zdá, že když pouštím spojku, že nástup záběru je takové trochu trhnutí. Znamená to ložisko? Nebo je tu uplně něco jiného? je celkem problém určit závadu:nevim--ale máš hydr. ovládání spojky a může to dělat drhnoucí spodní válec, zkus v okruhu spojky vyměnit brzd. kapalinu--muže to být i váznoucí vyp. ložisko spojky, unavená pružina přítlačáku... P.S. nechal bych to tak--však ono se to ukáže později Citovat
serzo33 Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 Původně zaslal: robo27 Zdravím Pozerám že si z KNM. V akom servise ti to robili, resp aký môžeš odporúčiť v KNM a okolí? Vďaka Sorrac,nebol som tu dlhsi cas,praveze nepoznam fachmana na peugoty,tiez som hladal,pytal sa chalanov nech poradia kto by sa dotoho pustil,aby bol hlavne spolahlivy, nie drahy,a nebol to babrak,lebo na takych som mal naposledy statstie.Bol som sa opytat jedneho znameho pana mechanika,ma garaz robieva buracky,a ked ma cas robi opravy vymeny,cakal som zhruba tyzden ked bude mat cas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.