P4WLYK Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Ahoj kluci... mám takovej problem... dnes a předevčirem sem jel tak 140km/h a pak sem zpomalil na zhruba 60... a auto mi najednou začlo cukat a začala svitit kontrolka řidici jednotky (vpravo, oranžová s jakymsi paznakem K) a po chvilce zhasla. Nevite, čim to je? nebo co to je? jen podotknu že je tam tyden stará spojka a olej jak v motoru, tak převodovce a je jich tam dost... takže tim to snad nebude... Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 To je diagnostika motora. Mozno nejaky snimac. Asi to budes musiet hodit na diagnostiku. Citovat
P4WLYK Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 vim, že je to diagnostika... v manuálu pišou, že před startovánim chvilku sviti jako autodiagnostika... ale za jizdy? to mi hlava nebere Citovat
DAVID Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 stačí vyčistit vstřiky a vyměnit svíčky, měl jsem ten samý problém ( sonda ve výfuku nahlásí chybu a svítí diagnostika ) Citovat
DAVID Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 jo teď koukám , že máš diesel...tak to promiň Citovat
comm Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 vyzera to ze budes mat lucas epic cerpadlo bo mam pocit ze posledne modeli mali teito cerpadla ale pozrem sa do mojej tabulky. No tak som sa pozrel do mudrych tabuliek a od 95 sa montovali aj do 605 lucas epic Tak mas moznost ist na diagnostiku a nech ti mrknu preco ti to urobilo a ver tomu ze to bude len elektronika na cerpadle ktora je velmi draha. 1.kupit take iste cerpadlo mech.poskodene a prehodit elektroniku 2.kupit bosch a namontovat ho a veselo jazdit dalej. druha varianta je lacnejsia. tot asi vse [upravil dne 15.4.10 comm] [upravil dne 15.4.10 comm] Citovat
P4WLYK Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 tak dnes sem jel po dálnici 160 a nic, v pohodě... já to nechápu... Citovat
P4WLYK Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 http://aukro.cz/item997180325_peugeot_605_2_5_td_r_v_97_naftove_cerpadlo_bosch.html kluci a tohle čerpadlo by asi nepáslo co? Citovat
comm Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 fungovat by to fungovalo ale potrebujes aj trubky a trysky ale co budes najviac potrebovat je RJ a to tam nema. ja by som ti tam skor doporucil mechanickeho bosch je to tu vela popisane a vela ludi si to nechalo takto spravit. Citovat
P4WLYK Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 sakra... tak diky, no, nějak to zkusim pošéfit... že se mě furt něco musi sr*t... všecky prachy vrážim jenom do auta... ale zase za ten pocit to stoji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.