Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci... mám takovej problem... dnes a předevčirem sem jel tak 140km/h a pak sem zpomalil na zhruba 60... a auto mi najednou začlo cukat a začala svitit kontrolka řidici jednotky (vpravo, oranžová s jakymsi paznakem K) a po chvilce zhasla. Nevite, čim to je? nebo co to je? jen podotknu že je tam tyden stará spojka a olej jak v motoru, tak převodovce a je jich tam dost... takže tim to snad nebude...

Odesláno

vim, že je to diagnostika... v manuálu pišou, že před startovánim chvilku sviti jako autodiagnostika... ale za jizdy? :myslim to mi hlava nebere

Odesláno

vyzera to ze budes mat lucas epic cerpadlo bo mam pocit ze posledne modeli mali teito cerpadla ale pozrem sa do mojej tabulky.

No tak som sa pozrel do mudrych tabuliek a od 95 sa montovali aj do 605 lucas epic

Tak mas moznost ist na diagnostiku a nech ti mrknu preco ti to urobilo a ver tomu ze to bude len elektronika na cerpadle ktora je velmi draha.

1.kupit take iste cerpadlo mech.poskodene a prehodit elektroniku

2.kupit bosch a namontovat ho a veselo jazdit dalej.

druha varianta je lacnejsia. tot asi vse

[upravil dne 15.4.10 comm]

[upravil dne 15.4.10 comm]

Odesláno

fungovat by to fungovalo ale potrebujes aj trubky a trysky ale co budes najviac potrebovat je RJ a to tam nema.

ja by som ti tam skor doporucil mechanickeho bosch je to tu vela popisane a vela ludi si to nechalo takto spravit.

Odesláno

sakra... tak diky, no, nějak to zkusim pošéfit... že se mě furt něco musi sr*t... všecky prachy vrážim jenom do auta... ale zase za ten pocit to stoji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...