matkoo24 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Nazdar Chlapci. Mam tento problem. Kupil som Peugeot 307 2.0 Hdi po lahkej buracke. Akonahle som si chcel pustit nejake CD z menica neslo to. CD zobralo ale neprehralo ani neukazalo Load ani nic podobne. Neskorsie mi CD uz nechcelo ani vyplut von. A blikali mi cisielka 1 az 5. Neviete co s tym moze byt. Dakujem za radu. Citovat
bbubakmp33 Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Já mám podobný problém a taky by mě to zajímalo. Citovat
Erwo Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 ked ti blikajú tie tlačidla na boku znamena to nejaku chybu ... v nom ja som mal napriklad ze dnuka co ti dvíha hlavu ku ktoremu cd stlacis tak ti ju cez prevody posúva hore a dole ja som mal jednu stranu odlomenu a je to uplne v háji .. nasiel som ze aj pomáha niekedy odpojit a zapojit ho zas... ale zazraky sa deju malokedy no ale vyskusaj ... poprípade nemozes mat dnuka zaseknute cdčko??? Citovat
bittnerj Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 opravdu většinou stačí vytáhnout měnič a odpojit konektor a zase zapojit a zase to funguje jinak pokud má někdo zájem mám jeden měnič na prodej a funkční jen se sem tam stalo to co popisujete výš a já to řešil tím odpojením Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.