Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak a je tu to, na co jsme čekali... Kamínek a na předním skle skoba jak blázen... Bohužel jsem dělal novou pojistku (připojištění už mám zařízené) ale někdo mi říkal, že se musí čekat tři měsíce.... Pojišťovák mi říkal že to platí dnem zaplacení ale nevím nevím. No a nevím co tomu budou říkat policajti až to uvidí.

Teď přemýšlím jestli čekat nebo koupit sklo a nechat vyměnit... (nepřebejvá vám někomu doma? :D ) Jinak co jsem koukal na ceny tak jsou za nějakých 3800? je to možné?

Každopádně díky za rady snad přijdu na to jak to vyřešit...

Odesláno

teďka jsme jedno doma pojišťovali, ne proto že by bylo úplně rozbitý,ale je už dost podřený..a platí to hned, takže sklu se brzo něco stane a půjde přes servis nový :) ale to je v případě, že sklo neni nějak rozbitý..ROZBITÉ SKLO NEJDE POJISTIT

[upravil dne 9/4/10 Radek 306]

[upravil dne 9/4/10 Radek 306]

Odesláno
Původně zaslal: ghotic.ghotic

Tak a je tu to, na co jsme čekali... Kamínek a na předním skle skoba jak blázen... Bohužel jsem dělal novou pojistku (připojištění už mám zařízené) ale někdo mi říkal, že se musí čekat tři měsíce.... Pojišťovák mi říkal že to platí dnem zaplacení ale nevím nevím. No a nevím co tomu budou říkat policajti až to uvidí.

nedávno jsem to řešil.

1. pojištěný to je dnem pojištění ... tím že to pojistili sami uznali, že v době pojištění bylo nepoškozený

2. mám to u kooperativy takže k tomu jak to proběhlo:

- telefon na jejich hot-line a nahlášení škody (kdy a kde od neznámého auta vyletěl kamíneka Tebe trefil)

- dali mi na výběr z několika smluvních partnerů u nás ve městě - hned jsem řek koho chci

- za cca hodinu telefonát od servisáka kdyže přijedu a jaké sklo tam mám

- v dohodnutej den jsem ráno přistavil auto a domluvil jeho vyzvednutí na druhej den (zrovna mrzlo jen praštilo tak jsem ho tam nechal aby lepidlo zatvrdlo)

- servisák sám nafotil a podepsal jsem mu plnou moc že prachy od pojišťovny půjdou rovnou k němu

- druhej den když jsem auto vyzvedával jsem jen podepsal pracovní list

- za pár dní mi přišlo z pojišťovny vyrozumění o likvidaci pojistky včetně celkové částky co to stálo (sklo mám s čidlem na stěrače a účet byl kolem 7kkč)

PS: jo a čidlo funguje jak má i po výměně :-)

PS2: policajty do toho netahej pokud máš pojištěný čelní sklo tak to jde stejně z tvý pojistky takže snad jedině že bys jí měl hodně nízkou. Ale stejně viníka nenajdou a Ty budeš lítat a výsledek nulovej.

[upravil dne 9.4.10 RichVa]

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

teďka jsme jedno doma pojišťovali, ne proto že by bylo úplně rozbitý,ale je už dost podřený..a platí to hned, takže sklu se brzo něco stane a půjde přes servis nový :) ale to je v případě, že sklo neni nějak rozbitý..ROZBITÉ SKLO NEJDE POJISTIT

No toto je asi pojišťovna od pojišťovny a agent od agenta-kamarád i já AXA a sklo připojištěno bez prohlédnutí, jen uvidím jestli od nich taky uvidím peníze :-D Doufám že jo...

Jo a jde použít starý senzor deště? Možná mi to bude dělat známý a řikal že neví jestli to jde nebo ne...

Odesláno

určitě starý senzor deště použít jde, důležité je aby oknař na starém okně zkontoloval že ho sundal komplet i s takovýma průhlednýma silikonovýma gumkama ty jsou velice důležité, ale zkus tady pohledat topicky o dešťákách je tu toho mraky

Odesláno

U nas v servise s autosklom fasuju ku sklu so senzorom taku sadu, pomocou ktorej daju nove tie gelove podlozky ci co to tam je a nanovo ho prilepia ;)

...a ty predsa nic platit nemusis, malo by to fungovat tak ze das udaje o poistovni, vymenia ti sklo a oni si to uz s poistovnou vybavia ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...