Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vajgly z balkonu

Recommended Posts

Odesláno

Ja bych napsala : Nekuř blbečku, když ti to nechutná a házíš to všude kolem.:)

Co takhle zkusit startky bez filtru? Delaj se jeste? Bych se asi placla pres kapsu a koupila bych jim je a dala bych jim k tomu jeste tu spicku aby to dotahli az do konce,kdyz nevedi kam patri vajgl...Ikdyz pochybuju ze by to bez nejake trefne poznamky pochopili..:)

Odesláno

Když jsem bydlel u rodíčů tak to byl děs.Bydlí v přízemí a nad nima 5 pater vesměs kuřáků.Musel se dokonce přidělat na strop balkonu plech jako stříška protože nejen že házej vajgly dolu ale každej blb co má truhlíky s kytkama to přeleje a když koukáš z balkonu ven teče ti to na hlavu.Prostě lidi si neumí uvědomit že tam nejsou jen oni.A to samí je venku co se týče hoven.Máme tu mezi silnicí a chodníkem asi 1,5M trávník a když zaparkuješ spolujezdec leze do trávy,teda pokud najde bezpečné místo.Kolikrát si řikám jak by se asi dotyčný pejskař co to nesebere tvážil,kdybych to vzal do pytlíku a se slovy něco vám tu upadlo mu to hovno rozmázl po zádech.Je přeci jeho ne?

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Medved poviem ty uplne ako je ... Ja zase si nebudem na navstevu k onomu cloveku brat popolnik vo vacku :) Co sa tyka toho \"kupovat\" popolnik, to snad nemyslis vazne :)

Lubk0 - nejde mi o pár pětek, za které se dá popelník koupit - jde mi o to, že já jako nekuřák, opravdu nemám potřebu mít doma kvůli návštěvám něco takového (mám kamarádku vegetariánku a taky pro ní nemám doma zrní).

Prostě pokud někdo chce přijít na návštěvu, pak musí počítat s tím, že si u nás nezapálí - dál už je to pouze jeho volba (přijď, ale s touto podmínkou nebo chodit nemusíš, ale holt budeš muset těch pár minut vydržet bez doutnající pusy).

Odesláno

no myslim ze uz popelnik ani kam s vajglem dlouho resit nebudu...dnes asi tak po sedmi letech obcasneho pohybu jsem si sla zahrat basket..asi tak s o 10 let a vice starsima....no hruza:) plouzila jsem se mezi nima jak slimejs:) Ted:to ze mam koleno namaderu neresim,ale to ze nasleduje jeden chrchel za druhym....no jdu si najit plice a zamknout krabicku:)

Odesláno

Hlavně si nedávejte na balkon koberec. U nás na sídlišti si ho tam jedna ženská dala, protože tam vysedávali. A jednou se takhle vrací z nákupu a před barákem hasiči. A hádejte. Nějakej vocas vyhodil vajgla a ten spad k ní na balkon, koberec se vzňal a shořelo jí všechno na balkoně a i ta dřevěná stěna do bytu. Naštěstí si toho někdo všimnul včas, takže to neprohořelo dovnitř.

Odesláno

Já měl takhle od vajglu vypálenej lak na střeše dřívějšího auta.Myslel jsem, že toho zmetka zabiju.:bacha:bacha:bacha

Boží mlýny melou pomalu a už to má za sebou.Samo bez mého přičinění.

Někdy si říkám, co jsou lidi za hovada.Hovna od psů, vajgly, štěkání psů.A když se člověk ozve, ještě mu pomalu vynadají.:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...