Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja si to tiez predstavujem podobne, chcem to ale vidiet v praxi :)

Povodne som uvazoval vymenit hmlovky za denne svietenie, LED pasy mi ale pridu ako lepsie riesenie...

Odesláno

tiez rozmyslam nad dennym svietenim no nemam hmlovky tak asi denne svietenie pojde namiesto hmloviek

mimochodom do tej mriezky to bude tazke dat denne svietenie aby to nevyzeralo na p....rd

• O 3 týdny později...
Odesláno

Haloo halooo, dobrý den jsem tu nový a taky jsem miláček peugeotůů a tak se chci zeptat... už vyrábějí nebo budou vyrábět DEVIL EYES na 307? četl jsem že se má rok čekat tak sem čekal a dochází mi trpělivost.. Nejvíce mě štve a neznám důvod proč vyrábějí devilky na 206 a ostatní jako je tford r.v. třeba 1995 td.. proč zrovna jako je 307 poslední? Vždyt se nanich může udělat takovejch krásných věcí že by každej čuměl...

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Taky jsem si to neuměl představit tak jsem si pro představu na PC vyzkoušel toto ale nekamenujte mě;)

t4mv8fm3yjkw2gsbfn269rjk76cvppc8.jpg

Ahoj ... no vypadá to strašně...kamenovat nebudu..jen si hodím menší kamínek :D:D:D ..... naštěstí máš už denní svícení zabudované, tak ty dodatečné ledky nepotřebuješ

ps: mám úplně stejného pažíka, ale máš ho naleštěnějšího .. i ty poklice na zimních kolách mám stejné :super

Odesláno

no ale šetřilo by to žárovky,zatím ho nemám a asi ani nebudu(přestává se mi to líbit) nemáš foto svého pažíka někde na fóru? a taky mám r.v.11/2006 :D teď na to koukám:mrk

[upravil dne 16/5/12 20:23 od Gabriel 307]

Odesláno

milhaus: už nevím proč, ale původně jsem to chtěl dávat až do rohů. Ale nakonec jsem do toho nešel a dal je tam, co je na fotce. Myslím, že tam nic nevadí, ale víc v rohách je ta mřížka plná a hůř by se vyřezávala. V tomhle místě je \"děravá\"... :D

Odesláno

Gabriel307: fotku auta tady nikde nemám, ale odpoledne tady něco dám, ať vidíš, že mám \"dvojčátko\" ....stejná barva, stejný rok, stejný motor...:super

PS: na šetření žárovek se vykašli, ty ledky vypadají hrozně a navíc potkávám denně exoty s dodělanýma ledkama, co jezdí při snížené viditelnosti (šero ráno, mlha, podvečer..atd.) jen na ty ledky, asi nemoc.... žárovky moc nestojí a tak často neodcházejí. Navíc tam máš ještě mlhovky, takže by to bylo strašně přeplácané

[upravil dne 17/5/12 06:26 od Milhausekkk]

Odesláno

to Smety: díky.mně je jasný,že to bude pracnější,ale líbí se mi to víc, viz obrázek výše,jak by to mohlo vypadat. Ještě musím změřit,zda to bude vyhovovat pravidlům pro dodatečnou montáž světel a pak se do toho pustím. jak je to s uchycením světel? mám pocit,že tam máš taky ty DLR SJ-288...máš to našroubované přímo do nárazníku? Ještě jsem neměl potřebu nárazník sundavat, nevím jak to tam vypadá...

[upravil dne 17/5/12 06:58 od milhaus]

Odesláno

Pravidlům to vyhovovat bude. Do nárazníku ne, je tam taková příčka a na ni jsem přidělal kousek pásoviny a na ni ta světla. Ještě mám snad někde foto, tak pohledám a kdyžtak ti to pošlu... ;)

Odesláno
no ale šetřilo by to žárovky,zatím ho nemám a asi ani nebudu(přestává se mi to líbit) nemáš foto svého pažíka někde na fóru? a taky mám r.v.11/2006 :D teď na to koukám:mrk

[upravil dne 16/5/12 20:23 od Gabriel 307]

Ahoj, tady je to moje dvojče...

post-22227-14109624443561_thumb.jpg

Odesláno

Sorry za :xvul

Milhausekkk: zdá se mi to nebo máš dokonce i stejného plyšáka na zadním okne?

Žlutý rozpláclý pes.To je teda dvojče:mrk:mrk:mrk:super:super:super

EDIT: jedeš na Kokorín?Doufam že jo.

[upravil dne 18/5/12 19:20 od Gabriel 307]

[upravil dne 18/5/12 20:17 od Gabriel 307]

post-24981-14109624444598_thumb.jpg

Odesláno

fakt..úplně stejný hafan :super koukni na mého plyšáka

až je to k neuvěření....:aut

na sraz letos nepojedu, mám spoustu jiných aktivit... do budoucna mám ale v plánu se na nějaké akci ukázat a poznat nové lidi

post-22227-14109624444772_thumb.jpg

• O 6 let později...
Odesláno

Tak to trochu oživím. Plánuji udělat denní svícení a mlhovky na před face, otázka pro mě ovšem je, zda udělat do mřížky mlhovky i s denním svícením v jednom, nebo do mřížky pouze mlhovky a původní mlhovky ve světlometu předělat na denní svícení. Neměl by s tímto někdo zkušenost? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...