Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pneumatiky

Recommended Posts

Guest Milan P
Odesláno

Objednal jsem si přes internet nové pneu Barum Brilantis 175/65 R14 82T a včera mně přišly (DOT Y6PE AV2E 0608 E4). To znamená, že jsou vyrobené v 6 týdnu roku 2008. Mám je vrátit (reklamovat), když jsou přes 2 roky staré. Za radu děkuji. M. P.

Odesláno

já si myslím,že dva roky stará letní guma není problém pokud byla dobře uskladněná,pokud na ní nejsou vidět nějaké deformace nebo skvrny ze špatného skladování,tak já bych to neřešil

Odesláno

chlapi..neviem ako vy ale ja vidim napr....v puchove v matadore ako su gumy ulozene....su vonka na slnku, v zime su na mraze...v dazdi su na mokro...ja by som ich vratil....kupujes si gumy v roku v ktorom chces aby boli vyrobene...ako by to vyzeralo keby si si kupoval auto v roku 2010 a na skle by si vydel vyryte ze bolo vyrobene v roku 2008 cize stalo niekde na zbernom parkovisku dva roky....kupil by si ho bez serioznej zlavy?

Odesláno
Původně zaslal: stanlyman

chlapi..neviem ako vy ale ja vidim napr....v puchove v matadore ako su gumy ulozene....su vonka na slnku, v zime su na mraze...v dazdi su na mokro...ja by som ich vratil....kupujes si gumy v roku v ktorom chces aby boli vyrobene...ako by to vyzeralo keby si si kupoval auto v roku 2010 a na skle by si vydel vyryte ze bolo vyrobene v roku 2008 cize stalo niekde na zbernom parkovisku dva roky....kupil by si ho bez serioznej zlavy?

...jo a na druhej strane...guma starne prirodzenou cestou vplyvom poveternostnych vplyvov...takze ak niekde stala tak to nie je bohvie co...mozno ti ju nebude vediet v pneuservise ani poriadne vyvazit...aj ked na druhej strane jej nic nemusi byt...ale aj tak by som ju vratil
Odesláno

Já bych napsal do toho obchodu,že mi prodali staré gumy,at dají slevu.Pokud ne tak to bude pěkná reportáž do černých ovcí-neboj se i zákazník má své práva!

Odesláno

Pokud je dobre skladovana, coz by byt mela a nema viditelne zavady, neni duvod na reklamaci. Taky jsem koupil gumy z roku 2008 a vyvazit sly perfektne a jezdi se na nich uplne normalne.

Odesláno

A nekupoval ich prave preto ze boli sa vyhodnu super cenu (ktora sa odvijala od toho ze su starsie), aj ked to oni uz nenapisu :roll ... na druhu stranu 2 rocne gumy niesu ziadna hroza ;)

Odesláno

Pokud jsou správně skladované tak je podle mě vše OK. Pokud ne je to na nich vidět na 1. pohled.

Při objednání z internetového obchodu máš nárok na vrácení do 14-ti dnů bez udání důvodu, takže pokud se ti nezdají tak bych se vykašlal na nějaký dohady s tím jeslti jsou nebo nejsou staré a vrátil je. Na stáří se totiž názory hodně různí, ale vrácení do 14 dnů bez důvodu je ze zákona a vysvětlovat nemusíš nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...