Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tohle měl už starý žigul ale pravděpodobnost že se bude něco takového v motoru dít je mizivá a pokud jo tak se zničí samotná část např klika, ojnice atd. a v tom ti magnet už nepomůže. Dává se to na převodovky ale opět je to obdobné s těmi pilinami.

Ujedeš 100000km a bude tam jen taková prachová tečka kovu

Odesláno

jj myslel sem si ze se tam nevybrousi ani zdaleka tolik :roll

ale protoze magnety pridavaj do lepsich olejovych filtru (Greddy, Simota) tak jsem myslel ze to nejakej ucinek ma

pokud ale rikas ze se na to mam vykaslat tak radsi poridim kvalitni filtr

Odesláno
Původně zaslal: Choze406

jj myslel sem si ze se tam nevybrousi ani zdaleka tolik :roll

ale protoze magnety pridavaj do lepsich olejovych filtru (Greddy, Simota) tak jsem myslel ze to nejakej ucinek ma

pokud ale rikas ze se na to mam vykaslat tak radsi poridim kvalitni filtr

tak neříkám že je to blbost to ne ale většina aut to na převodovce má. a kdo to nemá tak si myslím že ta převedovka se nezničí tím že tam jsou drobné piliny-ono to nejsou piliny ale kovový prach. Ale jo pokud bude dobrá cena tak proč ne.

Filtr sice jo ale na převodovce ho nemáš a tam je toho kovového prachu nejvíc když už. U motoru se to zachytí ve filtru to jo ale jak píšu není to nic zásadního co by ohrožovalo motor nebo převodovku v jejich životnosti

Odesláno

Jak píše Tom406, jestli je dobrá cenovka tak tím určo nic nezkazíš, ale nic na tom nestojí...Taky jsem po tom pokukoval, ale při mé frekvenci výměny součástí, náplní a díky tomu že mám za poslední 1/2 roku 0ový nájezd, to nemůžu využít :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...