Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Původně zaslal: robčo

http://www.autopotahy.sk/ toto vyzera ako velmi kvalitna ponuka, co sa samozrejme odraza aj na cenach...

Mohu jen doporučit, mám je již 3roky a není na nich nic znát. cena komplet auto myslím 4500kč.

[upravil dne 6/4/10 bigoš]

a ještě

Odesláno

uz som to tu na fore pisal tie potahy nie su az tak zle ale vadi mi ze bocne steny su z nekvalitnej sietoviny a ta sa klze takze potahy nedrzia a suchaju sa a krcia a nevyzera to pekne raz za cas ich musim ponapravat a mad ma riesene predne sedacky z 2 kusov a tieto su z jedneho vecer sem hodim foto pre ukazku.

to: omegascream daj sem foto pre ukazku a porovnanie

PS: za 4000sk by som cakal trosku viac. Inak latka je kvalitna mam ich 3 roky periem ich raz docne na jar a vyzeraju ako nove

[upravil dne 7.4.2010 robozv]

Odesláno

Robozv prosim ta, to mas material žakar, vsak? Je to hruby, tenky, leskly, smyklavy alebo aky material ?

Ma niekto skusenosti aj s tymi ostatnými materialmi flys, žinyl, tkanina, teflon?

Najlepsie by bolo mat nejaku vzorku a si to osahat, ale tak nejake vase skusenosti napovedia pri vybere.

[upravil dne 8/4/10 lubovrato]

[upravil dne 8/4/10 lubovrato]

Odesláno

objednaval som ich cez net.http://www.abena-autopotahy.sk/e-shop.html Ked som ich objednaval vedel som iba ze su na mieru ale ako vyzeraju to som nevedel. Keby som ich videl ako vyzeraju nozno by som ich kupil inde. Kupoval som ich ked som mal auto cca mesiac a preto lebo mam biele sedacky.

Odesláno

Diki ja mam sedacky sedocierne a v predu som dal len tie tricka ale v poslednej dobe chodime v avte viacery tak som zacal rozmyslat ze ich trocha zasanujem .Tie tvoje zadne vyzeraju OK.Ale ak ich kupim tak asi komplet na cele auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...