koblih69 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 To co píše Kobr je přesně to co mě napadlo na 1. poslech. U tohohle motoru bych naprosto neřešil gufera na ventilech. Ten motor je na 1. poslech po smrti. Buď ho někdo uvařil nebo jel bez oleje - vylágrovaná klika resp. pávne nebo pístní čepy. Z toho co slyším je to buď na GO a nebo na výměnu motoru. Já bych spíš hledal vrakoviště kde není motor ještě venku a můžeš si ho poslechnout. Tohle bych dohromady asi nedával. Ne že by to nešlo, ale ta investice se s ohledem na ročník nevyplatí. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 přesně tak , po poslechu jen druhý motor... Citovat
Mahel Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Tak nasiel som na nete presne taky ako moj ma najazdene 102 tis moj ma 185000. Este ho musim niekedy zbehnut pozret. Na co si mam davat pozor? staci ze ho nastartuje nevadi ze auto je nepojazdne? Cena je 350€ bez serva a alternatoru este menej. este musim poriesit odvoz ale to bi nemal bit problem. inak kolko asi tak vazi motor bez prevodovky zmesti sa do kufra 306ky ak bi som nezohnal prives? Ked sa meni motor treba nieco robit z RJ ta ostava stara? [upravil dne 11.4.2010 Mahel] Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 auto nemusí jezdit,když kupuješ jen motor...,poslechni motor jak běží studený i teplý,dobré by bylo zkusit kompres. tlaky...,váží cca 70-80 kg... motor do kufru vleze,vem si plno hader a třeba hrubý polystyren na vypodložení motoru v kufru, řídící jednotka by měla pasovat (když je to stejný typ motoru),ale hned si ji zajisti--kdyby byl problém Citovat
koblih69 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Servo a altik asi nepotřebuješ a pak bude cena myslím přiměřená, s ohledem na výše uvedenou diskusi bych si spíš s sebou vzal někoho kdo si to poslechne a nebo si poslechni studený a teplý motor tohohle auta v dobrém stavu abys měl představu, určitě se najde někdo poblíž kdo ti to umožní. Citovat
Mahel Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 poslal mi ten chlapik video toho motoru len je strasne kratke skoda. Inak ze viskusat sa neda lebo ze mu cigani postrihali kable. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.