Stanles Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Ahojte, chtěl jsem se zeptat jestli někdo z leje do své 306 ethanol co se začíná oběvovat na pumpách. Citovat
Benžík Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 To je líh, ne? Na to se dá taky jezdit s běžnym motorem? Citovat
Stanles Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Jo jo.... Já vím, že se na to dá jezdit.. Spíš mě zajímá jestli stím má někdo zkušenosti.. Jestli to nekazí motor atd.... Má se to mýchat 1:1 s naturalem co jsem tak vyčetl. Citovat
Midloch Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Není to do 306 ale párkrát jsem to zkoušel do 406. Existuje hodne stránek o této problematice. Pokud si namontuješ konverzní jednotku v ceně od 4 - 8 tis. tak můžeš jezdit jen na ten ethanol co nabízí u čerpaček i jen na benzín. Ta jednotka prodlouží délku vstřiků. Pokud očekáváš úsporu nákladů - na to zapoměň. Při provozu pouze na ethanol se ti zvedne spotřeba, takže finanční úspora bude minimální, pokud nějaká bude. Do neupraveného motoru jsem zkoušel dávat různý poměr benzínu a ethanolu. Nejlepší je poměr E85/N95 tak okolo 15/85. Víc ethanolu už zvyšuje spotřebu a zhoršuje startování. Finanční úspora je opravdu minimální pokud se o nějaké dá mluvit. Motor na takovouto změs má pocitově lepší volnoběh, mírně se zmenší spotřeba a čistí se spalovací prostor. Víc trpí katalyzátro a celý výfuk. Můj motor preferuje N98, dávám do něj 95 a část ethanolu, můj motor ma vysoký kompresní poměr (vhodné pro etahnol). U jiného motoru mohou být výsledky úplně jiné. Pokud tam chceš ethanol lít, uvědom si že váže vodu, proto ho nesmíš nechat v nádrži dlouho. To je pak ta koroze motoru co se o ethanolu říká. Dál si uvědom že máš spoustu usazenin v nádrži, potrubí, atd... Tyto se budou rozpouštět a mohou ucpat filtry nebo i hůř. Spaliny ethanolu jsou kyselé, výfuk i katalyzátor odejdou dřív. Citovat
Stanles Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Vyčerpávající odpověď!! Já se chtěl nejdřív zeptat než to tam v jakýmkoliv množství naleju. Táta to začal lít do Xsary 1:1 a říkal, že mu trochu klesla spotřeba. Ale moc tomu nevěřím. Rači zůstanu u 95 a budu mít v noci klidné spaní, že mi na motoru nic neodejde. Ještě jedno díky Citovat
Andreww Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Známý to zkoušel do auta 1:1 a zvýšila se spotřeba a škytalo při startu. Takže za mě NEBRAT! Citovat
Qcko Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 A zevraj to sposobuje korozia v palivovom potrubi a vlastne aj v celom spalovacom systeme, uz sa to tu preberalo v pokeci myslim:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.