VIP3R Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Můžu mít takovej hloupej dotaz? Dá se nějak pohledem (bez sundání pneu nebo bez návštěvy diagnostiky) poznat, že mám na kole snímače tlaku? Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Dej VIN a zjistíme v service boxu. Jinak se to také nechá podle vzhledu, ale není to stoprocentní jistota. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Ještě k těm snímačům na prodej. Jsou různé typy, dle auta, motoru. Jsou různá huštění a myslím, že se to nedá nastavit ani diagnostikou. Citovat
Přema Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: VIP3R Můžu mít takovej hloupej dotaz? Dá se nějak pohledem (bez sundání pneu nebo bez návštěvy diagnostiky) poznat, že mám na kole snímače tlaku? Díky Musíš mít šroubovací kovový ventil.......jestli máš jen nějakou gumu ventil tak bez senzorů......ale snad by ti mělo auto cosi ukazovat jeslti tak senzory máš či ne....jedině že bys je tam měl a někdo je přes dia vypl..... Citovat
VIP3R Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Podle VIN (VF36ERHRG21385349) jsem si už v service boxu našel, že snímače tam původně nebyly. Ale ptám se proto, že auto jsem koupil jen se zimními koly (s nimi mi občas ječí palubní PC, že snímání tlaku nefunguje - zajímavé, že to dělá jen na dálnici) a teď jsem dokupoval ještě komplet letní kola a prý by tam ty senzory být měly. Na pohled jsou ale ventilky na obou sadách kol (oboje originál 17\" Hortaz a Cosmos) stejné, kovové s černou plastovou čepičkou. Teď budu nahazovat ty letní, tak pak zkusím zajet do Peugeotu, jestli půjdou spárovat a budu moudřejší. Citovat
Vlado-77 Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: Biliboy foto [upravil dne 9/4/10 Biliboy] Nevidim tam vyrobcu. Ked mam Siemens VDO a tento by bol iny, je moznost ich kombinovat? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Podle toho, že ti PP ječí, tak to vypadá, že snímání tlaku je instalováno. Mě taky teď na zimákách cca po ujetí 40km to napíše, že tlak není monitorován. Nech to zkusit spárovat. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Vlado-77:Jsou Siemens, ale jde o to jaký tlak monitorují. Citovat
Biliboy Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Su to Siemens - VDO a ref. cislo je 9656822980..ak sedi toto cislo tak je na 100% ten isty.. Citovat
pajo30 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: Biliboy Su to Siemens - VDO a ref. cislo je 9656822980..ak sedi toto cislo tak je na 100% ten isty.. Vie mi niekto podľa VIN zistiť či by mi ten snímač od Biliboy pasoval??? VIN: VF36E9HZC21456480 Citovat
Vlado-77 Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: Biliboy Su to Siemens - VDO a ref. cislo je 9656822980..ak sedi toto cislo tak je na 100% ten isty.. Biliboy : Mam snimac s tym istym cislom tak by to mal byt ten. HonzaZ : Ked sedi to cislo co napisal Biliboy, mal by to byt snimac s takymi istymi hodnotami? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 To si právě nejsem zcela jistý. Pravděpodobně ano, ale nevím to jistě. V service boxu tato čísla právě nejsou uvedena. Citovat
godzilaTO Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 hosi..nazdar... chcem sa opytat ze ci sa da ,ked si kupim nove elektrony 17 palce,ci sa da prehodit na ne tlakove cidlo???rozmyslam ze dam z mojich origosov 16tiek cidla dole a drbnem ich do 17..a stare origose necham na zimu bez cidiel....co vy na to???dakujem:papa:papa:papa Citovat
Přema Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 není problém, je to jen šroubovací ventil s čidlem a ten se da dát na jakýkoliv jiné elektrony.....i já je mám už na druhých neorigo alu kol...... Citovat
godzilaTO Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Původně zaslal: Přema není problém, je to jen šroubovací ventil s čidlem a ten se da dát na jakýkoliv jiné elektrony.....i já je mám už na druhých neorigo alu kol...... takze ziadne vacsie dierky...super potom...tazke to nie???prehodit to?? a na zimu to jednoducho ignorovat,alebo cez dia vypnut nie???:super Citovat
godzilaTO Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Premo mozes este nieco vediet.....:D...po kolko sa dau zohnat tie cidla???pocul som ze 100eciek jeden....ci da sa aj levneji?? Citovat
Přema Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Nový cca okolo 80 éček....starší nevím.....ale myslím v tomto tématu někdo nabízel starší......potom samožřejmě nové čidla spárovat přes dia s autem [upravil dne 10-4-10 Přema] Citovat
godzilaTO Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 dakujem za info....pozriem sa potom....dakujem este raz.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.