Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Můžu mít takovej hloupej dotaz? Dá se nějak pohledem (bez sundání pneu nebo bez návštěvy diagnostiky) poznat, že mám na kole snímače tlaku? Díky

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Můžu mít takovej hloupej dotaz? Dá se nějak pohledem (bez sundání pneu nebo bez návštěvy diagnostiky) poznat, že mám na kole snímače tlaku? Díky

Musíš mít šroubovací kovový ventil.......jestli máš jen nějakou gumu ventil tak bez senzorů......ale snad by ti mělo auto cosi ukazovat jeslti tak senzory máš či ne....jedině že bys je tam měl a někdo je přes dia vypl.....

Odesláno

Podle VIN (VF36ERHRG21385349) jsem si už v service boxu našel, že snímače tam původně nebyly.

Ale ptám se proto, že auto jsem koupil jen se zimními koly (s nimi mi občas ječí palubní PC, že snímání tlaku nefunguje - zajímavé, že to dělá jen na dálnici) a teď jsem dokupoval ještě komplet letní kola a prý by tam ty senzory být měly.

Na pohled jsou ale ventilky na obou sadách kol (oboje originál 17\" Hortaz a Cosmos) stejné, kovové s černou plastovou čepičkou.

Teď budu nahazovat ty letní, tak pak zkusím zajet do Peugeotu, jestli půjdou spárovat a budu moudřejší.

Odesláno

Podle toho, že ti PP ječí, tak to vypadá, že snímání tlaku je instalováno. Mě taky teď na zimákách cca po ujetí 40km to napíše, že tlak není monitorován. Nech to zkusit spárovat.

Odesláno
Původně zaslal: Biliboy

Su to Siemens - VDO a ref. cislo je 9656822980..ak sedi toto cislo tak je na 100% ten isty..

Vie mi niekto podľa VIN zistiť či by mi ten snímač od Biliboy pasoval??? VIN: VF36E9HZC21456480

Odesláno
Původně zaslal: Biliboy

Su to Siemens - VDO a ref. cislo je 9656822980..ak sedi toto cislo tak je na 100% ten isty..

Biliboy : Mam snimac s tym istym cislom tak by to mal byt ten.

HonzaZ : Ked sedi to cislo co napisal Biliboy, mal by to byt snimac s takymi istymi hodnotami? :roll

Odesláno

hosi..nazdar...

chcem sa opytat ze ci sa da ,ked si kupim nove elektrony 17 palce,ci sa da prehodit na ne tlakove cidlo???rozmyslam ze dam z mojich origosov 16tiek cidla dole a drbnem ich do 17..a stare origose necham na zimu bez cidiel....co vy na to???dakujem:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Přema

není problém, je to jen šroubovací ventil s čidlem a ten se da dát na jakýkoliv jiné elektrony.....i já je mám už na druhých neorigo alu kol......

takze ziadne vacsie dierky...super potom...tazke to nie???prehodit to??

a na zimu to jednoducho ignorovat,alebo cez dia vypnut nie???:super:super

Odesláno

Nový cca okolo 80 éček....starší nevím.....ale myslím v tomto tématu někdo nabízel starší......potom samožřejmě nové čidla spárovat přes dia s autem

[upravil dne 10-4-10 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...