Kovis Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Omlouvam se ale nikde jsme to tu nenasel. Muzete mi nekdo porad jak na vymenu vzduchoveho filtru v 306 (rv 2001 break, 1.6i) ? Horni sroub jde ven normalne ale spodni je cca 1cm od motoru a tam opravdu nic nedokazu strcit abych ho povolil. Diky za jakoukoliv radu. Citovat
stafflik Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Nevim jestli je to stejny, ale já to měním zespodu. Vlez pod auto a podivej se na tu nádobku filtru. Sou tam tři přesky, ty odcvakneš, odděláš víko a seš u filtru... Citovat
Kovis Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 Ne, zespoda k nemu neni pristup vubec zadny. Jak na to koukam, tak jediny zpusob jak ten sroubek povolit je sundat viko ventilu a mozna i hlavu motoru, a to mi prijde jako trosku mimo Pokud tedy nekdo nekdy menil na stejnem aute, tak dekuji za jakoukoliv radu. Citovat
Andreww Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Zkus to vyfotit. Já mám třeba filtrbox na imbusy... Citovat
Capy Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 to by mě zajímal co máš za filtrbox když s tím máš takové problémy. u mě a jiných 1,6 povolíč pásku která stahuje filtrbox k škrtící klapce pak jej záhneš odjistíš 2 klipsny na víku filtrboxu pootočíš lehce vlevo a sundáš. Max ještě odpojíš hadici odsávání z ventil víka. Ale jak říkám třeba máš jinej box. Citovat
Kovis Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Vyreseno, dekuji. Opravdu stacilo jen povolit pasku na skrtici klapce a vsechno povytahovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.