Hamin Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Ahoj. Mohu se vás optat, zda venkovní ofuky pro 406ku proti větru (snad se tomu tak říká.. ) na zadní okna, budou ze sedana fungovat i na zadní okna combi ? Tam kde je chci koupit, mají jen na 406 combi na předek a na zadní okna mají pouze pro sedan a nejsou si jistí, zda to bude pasovat i na combi. Nevíte náhodou ?? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Nevím, jestli to bude pasovat - jedině zkusit, ale sháněl jsem taky. Nakonec jsem se svezl v jiném autě, kde je měl a upustil jsem od nich. Hučelo to už od 80km/h. Citovat
oddie Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 NEBUDOU pasovat. Sedan má vršek zadních dveří jiný. Pokud chceš na combi, nezbývá ti než přesně změřit délku skla na vršku těch zadních dveří a vyrazit porovnávat, jestli na nějakém jiném autě, pro které se zadní dělají, náhodou není ta délka nachlup stejná. Pokud se ti to povede, dej vědět, také jsem to chtěl řešit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.