vohon Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Nevíte čim to může být? Při zahřátem motoru mi to občas na neutrál chcípne. Je to celkem nebezpečný když se vypne posilovač:roker Citovat
vohon Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 Néé proč myslíš http://pimpmyxsi.rajce.idnes.cz/Auto/#autoo.jpg Citovat
Jeny Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 no, protože se tuten motor nedával do s2. Určitě v tom bude KFX 55kw. Citovat
vohon Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 No takhle, moc tomu ještě nerozumím, ale je v tom KFX, v techničáku je 55 Kw ale ma to rozhodně víc. Tyhle XSička maj přece 69kw ne? Motor měněnej nění. Nevím, jestli to jde takhle brát, ale kámoše s nissanem 100NX 75kw s tim natřu jak víno. Ale rád si poslechnu tvůj názor [upravil dne 2/4/10 vohon] [upravil dne 2/4/10 vohon] Citovat
Jeny Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 výroba toho motoru s 69 kw (KFZ) skončila v 95. A ty máš 106 s2 (facelift byl v 96) proto jsem se ptal jestli máš měněnej motor. To značení \"xsi\" bude pro zahraniční trh, ale jinak je to klasická sport. To nic ale nemění na tom, že jí máš pěknou:papa Citovat
vohon Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 achjo, ale jak je možný že auta kolem 70kw s tim dám? Nicméně máš pravdu, ted jsem o tom četl:) [upravil dne 2/4/10 vohon] Citovat
106sťák Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 jj koukal sem na ni v pardubkách,měla by snad mít nalítáno 200000km,jednou sem ji snad potkal když sem jel z chrudimi,je to 55kw,neim proč tam dali označení xsi... Citovat
vohon Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 Jo jo to je ona. Je po kompletní repasi motoru, nový rozvody čepy a podobný spotřební zboží. Má novou zadní nápravu atd. Všechno dělaný v peugeot servisu.Je to miláček, první moje auto (ještě nemám papíry) a jsem naprosto spokojenej, letí to jak blázen:) Ale stejně by mě zajímalo, proč to teda chcípe? Citovat
106sťák Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 hm já ti moc neporadím...já mám opačnej problém za studena mi to nechytne a jak je to ohraty tak to drží na volnoběh... Citovat
106sťák Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: vohon nemůže to bejt ta lambda? to je odpověď na pro mě? Citovat
vohon Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 Nee to se týká mýho problému. Nikdo nevíte? K čemu presne prosím slouží lambda? - takových dotazů budu mit stovky:D Citovat
Cardaaa Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 určitě nejdřív skontroluj map senzor...já mám stejnej model,motor a dokonce i barvu:D a dělal mi to právě on...já měl pod izolepou urezlej jeden drátek...to byl celej problem.. jinak lambda sondu zkus vyčistit ale myslím si že to bude ten map;) a k čemu slouží?...zadej do vyhledávače lambda sonda a určitě budeš o něco chytřejší Citovat
vohon Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 děkuju, hned jak přijedu zitra ze školy tak se na to podívám Citovat
106sťák Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: Cardaaa určitě nejdřív skontroluj map senzor...já mám stejnej model,motor a dokonce i barvu:D a dělal mi to právě on...já měl pod izolepou urezlej jeden drátek...to byl celej problem.. jinak lambda sondu zkus vyčistit ale myslím si že to bude ten map;) a k čemu slouží?...zadej do vyhledávače lambda sonda a určitě budeš o něco chytřejší muže tohle dělat map když já nastartuju za studena tak mi nedrží volnoběch..a pak se to ohreje a drží to,ale taky kolísá jak svin:myslim Citovat
Cardaaa Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: vohon děkuju, hned jak přijedu zitra ze školy tak se na to podívám jo a to že ti pug jede líp než třeba nissan kterej ma 70kw bude nejspíš tím že pug je mnohem lehčí auto tak mu 55kw stačí, a řekl bych že to bude na 200% tím maps senzorem protože když sem ho měl odpojenej tak jelo auto jak splašený(bohatá směs) a taky víc papalo...mnohem víc:Dtakže po výměně map senzoru už asi nissana natrhávat nebudeš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.