Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte čim to může být? Při zahřátem motoru mi to občas na neutrál chcípne. Je to celkem nebezpečný když se vypne posilovač:D:roker

Odesláno

No takhle, moc tomu ještě nerozumím, ale je v tom KFX, v techničáku je 55 Kw ale ma to rozhodně víc. Tyhle XSička maj přece 69kw ne? Motor měněnej nění. Nevím, jestli to jde takhle brát, ale kámoše s nissanem 100NX 75kw s tim natřu jak víno. Ale rád si poslechnu tvůj názor

[upravil dne 2/4/10 vohon]

Odesláno

výroba toho motoru s 69 kw (KFZ) skončila v 95. A ty máš 106 s2 (facelift byl v 96) proto jsem se ptal jestli máš měněnej motor. To značení \"xsi\" bude pro zahraniční trh, ale jinak je to klasická sport.;) To nic ale nemění na tom, že jí máš pěknou:papa

Odesláno

achjo, ale jak je možný že auta kolem 70kw s tim dám?:D

Nicméně máš pravdu, ted jsem o tom četl:)

Odesláno

Jo jo to je ona. Je po kompletní repasi motoru, nový rozvody čepy a podobný spotřební zboží. Má novou zadní nápravu atd. Všechno dělaný v peugeot servisu.Je to miláček, první moje auto (ještě nemám papíry) a jsem naprosto spokojenej, letí to jak blázen:)

Ale stejně by mě zajímalo, proč to teda chcípe?

Odesláno

Nee to se týká mýho problému. Nikdo nevíte? K čemu presne prosím slouží lambda? - takových dotazů budu mit stovky:D

Odesláno

určitě nejdřív skontroluj map senzor...já mám stejnej model,motor a dokonce i barvu:D a dělal mi to právě on...já měl pod izolepou urezlej jeden drátek...to byl celej problem.. jinak lambda sondu zkus vyčistit ale myslím si že to bude ten map;) a k čemu slouží?...zadej do vyhledávače lambda sonda a určitě budeš o něco chytřejší:super

Odesláno
Původně zaslal: Cardaaa

určitě nejdřív skontroluj map senzor...já mám stejnej model,motor a dokonce i barvu:D a dělal mi to právě on...já měl pod izolepou urezlej jeden drátek...to byl celej problem.. jinak lambda sondu zkus vyčistit ale myslím si že to bude ten map;) a k čemu slouží?...zadej do vyhledávače lambda sonda a určitě budeš o něco chytřejší:super

muže tohle dělat map když já nastartuju za studena tak mi nedrží volnoběch..a pak se to ohreje a drží to,ale taky kolísá jak svin:myslim
Odesláno
Původně zaslal: vohon

děkuju, hned jak přijedu zitra ze školy tak se na to podívám

jo a to že ti pug jede líp než třeba nissan kterej ma 70kw bude nejspíš tím že pug je mnohem lehčí auto tak mu 55kw stačí, a řekl bych že to bude na 200% tím maps senzorem protože když sem ho měl odpojenej tak jelo auto jak splašený(bohatá směs) a taky víc papalo...mnohem víc:Dtakže po výměně map senzoru už asi nissana natrhávat nebudeš :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...