Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je lákavé,hlavně ty Porsche,to je moje krevní skupina,to bych chtěl někdy vlastnit :P:super:myslim

Možná dorazíme i s Kubíkem.Poslední dobou jak je mi trochu dobře,tak se snažím si užívat života...;):super:papa

Kde se tam srazíme a jak vás poznám?Já si asi vezmu vlaječku PC Clubu a budu s ní mávat nad hlavou aby jste mne našli :D:super:papa

Ještě můj mobil 604 670 272

Jo a pojedu přes Olomouc a Hranice :papa

[upravil dne 16.4.10 Pepito]

Odesláno

Takže dnes auto opraveno a jede se o třistašest. Takže nepojedu ani feldou, ani Citrónem, ale pěkně ve svém.

Jinak zde je objevená závada. Nebylo to ani těsnění, ani prasklá hlava. Hledejte 6 rozdílů:D

A pumpa byla měněna společně s rozvody před cca. 40 tis.

[upravil dne 16/4/10 Andreww]

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Původně zaslal: Přema

:D:D:D:D:mad:

ha ha ha :D srandy kopec :bacha:roker:D

[upravil dne 16.4.2010 ThorR]

Jestli sis nevšiml tak to bylo na Eltona....s tebou to fakt nemá nic společného.....nemám jediný důvod se Ti smát.....;););)

Odesláno

Tak jsem se tam bohužel s nikým nepotkal (nebo aspoň ne přímo).

Toma a jeho coupe jsem potkal přesně ve vstupní bráně. Já jsem ho poznal, on mě asi ne.

Volvikovu 106 i sousední Saxo jsem viděl na parkovišti, ale nikde nikdo. Když jsem se tam pozděj vrátil, viděl jsem už jen jak odjížděli.

Holt příště si musím vzít číslo, přijet dřív a telefonovat:nevim

Odesláno

Já tam byl i s Kubíkem.Dorazili jsme asi v 9.00 hod.,zaparkovali hned na prvním parkovišti po pravé straně a šli pěšky asi 3 km :myslim

Zajezdili jsme si na motokárách,dali si bramborák a gorbačíky,podívali se u startu na sprint,prošli se mezi tuningáři,prohlédli si nádherné \"Poršáky\" a kolem 13.30 jsme odjeli směr Olomouc...:super

Až to zpracuju tak sem dám nějaké foto :super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...