Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

návod na výmenu snímača abs P407

Recommended Posts

Odesláno

Predné sú rovnaké a aj zadné sú rovnaké. Na prednej náprave dáš jednoducho, stačí povoliť torxom snímač a odpojiť kábel v motorovom priestore. Ľavý je pod krytom elektroniky, pravý pri nádržke chl. kvapaliny. Zadné povolíš rovnako, ale oba majú konektory pod zadným sedadlom v okrúhlom otvore. Musíš povoliť a spostiť nádrž. Káble vedú po vrchu nádrže.

Odesláno

myslím, že mi neostáva nič iné ako sa pustiť do toho...

je tu ešte jedna vec čo by ste mohli poradiť-po naštartování mi na display-i medzi budíkmi vypisuje \"P\" v takom červenom kruhu...tá hláška je tam iba chvílu a potom to zmizne.má to dačo spoločné s ručnou brzdou???:myslim

Odesláno

Tá hláška súvisí s aut. prevodovkou, ale tú asi nemáš inak by si to poznal. Už tu bol taký prípad, nijako sa to nevyriešilo keď sa dobre pamätám. Keď diagnosika nič nezistila asi to ničomu nevadí.:myslim

Odesláno

Ešte ohladom výmeny toho čidla na ABS- kolko šrobov treba povolit ktoré držia nádrž, aby sa dostatočne spustila dole?mám pocit, že tam ruku nevopchám na odpojenie konektora... :nevim

Odesláno

Povoliš jen tu pásovinu na té straně co je vstup kabelů nad nádrž(takže pravou)...ale jen to povol a trochu spust a nech to na těch šroubech....nevytahuj šrouby at ti nádrž nespadne.....konektor od čidla je ale pod sedačkou...je tam kulatá velká krytka......jak je plovák nádrže......jen prostrč čidlo nad nádrž ale spojíš to už jen pod sedačkou.

Odesláno

ja mam tohle na 406ce..pred tydnem v sevise mi to pichl na PC a chybu vymazal a bylo to OK az do dnes a dneska se mi to taky rozsvitilo to P rucka a palubak vypsal chybu ABS a chybu brzd..rikal mi v servise kdyby to zaclo znova zlobit tak se bude muset vymenit to cidlo ale ja to zkusim prostrikat kontaktolem..po par kilometrech mi to zase zhaslo a ted je to dobry

Odesláno

v každom prípade stojí za pokus prečistiť kontaktným sprejem, chystám sa aj ja keď budúci týždeň budem meniť zadné brzdové platničky...ale mám pocit tú výmenu neobídem...:nevim

ale tebe to možno vyšlo...nech ti to vydrží

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...