Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: robozv

Původně zaslal: Hafan007

No ja mám tu zeleno cierno drevenú kombináciu . . . A na začiatku mi to nejak nevoňalo . . . Ale zvykol som si . . .

Inak tá biela vyzerá cool . . .

a mal by si mat aj zelene sedacky?????

[upravil dne 30.3.2010 robozv]

Jo jasne aj sedačky mám zelené . . . :P

Odesláno
Původně zaslal: robozv

Původně zaslal: Hafan007

Jasne aj sedčky su zelené .. . Ale fialové auto so zelneno-cierno-dreveno interierom som na to kukal jak puk . . .

tak to by som chcel vidiet na vlastne oci:o

Vytvorím vlákno v \" naše káre\" :)

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

modrú so strieborným stredom mám teraz a chcel by som z toho urobiť bielu s oranžovým stredom - ale len ak sa mi podarí rozobrať palubovku :D

Mr.DAT: ak by si chcel tú palubovku a pruhy na dverách vymeniť za modrú v slušnom stave, daj vedieť....aspoň nebudem musieť prestriekavať :)

Vyfotografuj a ukaž nám tu barevnou palubku ze sedadly

Odesláno

Teraz budem reagovat na tu bielu palubovku. Určite mate niektorý skusenost s tym že ste mali položeny na palubovke nejaky papier alebo doklad. Jednoducho tym chcem povedat to že ked je niečo blede položene na palubovke a oprie sa do tho slnko, vidim odraz toho predmetu v čelnom skle. Je to dost rušivé. Preto si neviem predstavit mat celu palubovku bielu alebo bledu.

Odesláno
Původně zaslal: Supetr

Původně zaslal: Mr.DAT

Vyfotografuj a ukaž:)

Vyfotim, az na to nahodim 17\" Challengery :-)

Taky musim zjistit, jak se ty fotky sem vlastne vkladaji..

Jednoduše stačí když dáš odpovědět nebo citovat a potom tam máš příloha dáš procházet a najdeš zdrojový soubor té fotografie a odpovědět ona se potom už nahraje

Odesláno

Jednoduše stačí když dáš odpovědět nebo citovat a potom tam máš příloha dáš procházet a najdeš zdrojový soubor té fotografie a odpovědět ona se potom už nahraje

Diky za radu, uz to tu taky vidim, ze se tu da vlozit priloha. Kola uz jsem nahodil, ted to jen trochu oplachnout a vyfotit, pak to sem vlozim, exterier i vnitrek..

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Prikladam fotku (sorry za kvalitu, je to jen z mobilu) svy zeleny palubky s imitaci dreva. Jak uz jsem psal, mam zeleny sedacky a kastli, tak mi to k tomu pasuje a mne osobne se to takhle libi nejvic..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...