Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pořídil jsem si 307 2.0HDi a zajímalo by mne jestli vybavení v bílé kůži ze dřevem na palubní desce a bílími sedadly.

[upravil dne 15/4/10 Mr.DAT]

Odesláno
Původně zaslal: Mr.DAT

Ahoj pořídil jsem si 307 2.0HDi a zajímalo by mne jestli vybavení v bílé kůži ze dřevem na palubní desce a bílími sedadly.

To bys měl vědět ale ty, ne, cos koupil? :D

Odesláno

Jo nestihl jsem to dopsat...

Zajímalo by mne jestli je to normální výbava protože jsem se ještě s takovou nesetkal... Akorád jsem jí viděl v Citroenu C4 Picasso

Odesláno

no vidíte, dočkali jsme se:-). Podle mě si to někdo obědnal když to auto kupoval. Jinak já sem se s tim nesehnal. A je to opravdu dřevo nebo jen plast v imitaci dřeva? Já mam bohužel jen tu imitaci.

Odesláno

To jsem ještě bohužel nezjistil dřevo je ve středu a vnitřek celý bílý... Na údržbu trochu horší pro zloděje lákadlo, ale sedačky jsou celkem pohodlné... Až se dostanu k fotoaparátu vyfotím a pošlu na ukázku...

Odesláno

ja som videl 307ky s modrou,zelenou, \"bielou\", palubovkou a aj dokonca s ciernou a bordovou kozou takze si myslim ze je to nejaka vybava ale aka????? tak to netusim. Maslim ze starsie rocniky podla farby auta mali takto sfarbene palubne dosky.

[upravil dne 30.3.2010 robozv]

Odesláno
Původně zaslal: Hafan007

No ja mám tu zeleno cierno drevenú kombináciu . . . A na začiatku mi to nejak nevoňalo . . . Ale zvykol som si . . .

Inak tá biela vyzerá cool . . .

a mal by si mat aj zelene sedacky?????

[upravil dne 30.3.2010 robozv]

Odesláno

Celej interiér v (spíš světle) hnědé kůži (mimochodem velice pěknej) s příslušnými logy měly verze Rolland Garros. Pak ještě vypustili nějakou speciální \"ragbyovou\" verzi, ale v jaké byla barvě, si už nepamatuju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...