Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit,chtěl bych namontovat nějakou výfukovou koncovku,jak na to s výřezem nárazníku atd,zřejmě se musí i púvodní ukončení uříznout aby to šlo ven vodorovně.

No nemám zkušenost a budu vděčný za každou radu

Děkuji.

Odesláno

Výfuk na 207 je napravo a je ohnutý dolů, takže první musíš to ohnutí uříznout, potom už to závisí na délce té koncovky, pokud má ta koncovka dlouhou trubku, tak ti to bude na ten výfuk stačit, pokud ne, tak se bude muset nadvařit. Jinak v nárazníku se musí vyříznout díra, ideálně takovou tou horkou strunou na plast, když to vyřízneš, tak budeš mít otvor na koncovku, ale nebude to vypadat nijak extrovně, takže je lepší ještě udělat kolem toho výřezu \"rámeček\", tak jak je to na 207RC, a celé to nalakovat, jestli se do toho pustíš, tak sem dej fotky, protože se na to taky chystám.

Odesláno

Myslíš fakt koncovku alebo koncový tlumič?Ja osobne by som si na auto koncovku nedal ale podla gusta... tiež sa chystám tuto sezonu spravit výfuk(duplex),ale zatial firmu ktoru som mal vybranu neponuka koncovky take ako by som si predstavoval takže musím to ešte nejak domysliet..

Odesláno
Původně zaslal: antal

Myslíš fakt koncovku alebo koncový tlumič?Ja osobne by som si na auto koncovku nedal ale podla gusta... tiež sa chystám tuto sezonu spravit výfuk(duplex),ale zatial firmu ktoru som mal vybranu neponuka koncovky take ako by som si predstavoval takže musím to ešte nejak domysliet..

Mně osobně se nejvíc líbí ta koncovka, kterou dává Peugeot na 207RC, jenomže ta koncovka je součástí koncového tlumiče, což je origo díl Peugeotu a není to levná záležitost a stejnou koncovku jsem u náhradních výrobců nenašel.

Odesláno

Ano mám na mysli jen koncovku,ale opravdu ještě nevím jakou a v podstatě ani nevím kde nejlépe hledat, budu rád když mě kdokoliv bude jakkoliv inspirovat.

Odesláno

inak ja jeden mam doma, teraz ma napada :D

este v starych casoch som to chcel dat na 206tku :P

a na otcovej by som potrebowal vyrezat dierku a to sa mi nechce a ani dat nikomu urobit :D

tak jeden hned mam :mrk

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Dostať kúpiť koncovku. Mám ju danú na aute, je to len imitácia-ale vypadá celkom dobre.

Nič nebolo treba rezať - ani výfuk ani nárazník. Koncovka je pochrómovaná a na výfuk sa upevňuje skpáskou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...