tom406 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Prosím o pomoc. potřeboval bych přesné vyjádření na hl. brzdový válec. Jedná se o coupé 406 kde je ABS a u něj je použitý hl. brzd. válec se dvěmi vývody kde výpustě mají závit M12x1 a tyto dva vývody nejsou uvnitř stejné-jeden má větší dírku o cca 1mm a navíc shora jak je nádobka tak na před dírkou je nějaký krycí plíšek kvůli proudění kapaliny. A teď dotaz: Jelikož ABS nepoužívám potřebuji napojit tento válec se dvěmi vývody na okruh se 4mi brzdiči.Doteď jsem to řešil s redukčními kostkami kde do kostky šla jedna trubka z onoho válce a z kostky pak dvě trubky na dva brzdiče. To by z hlediska principu nemělo nijak vadit ale jde o ty dírky ve válci jelikož je každá jiná. Jde koupit i válec který je určen pro vozy bez ABS a ten má výpustě 4 a ty určitě budou shodné. Něž ho ale koupím potřebuju vědět jestli ta první varianta je špatná či nikoli. Brzdy brzdí dobře ale pedál je měkčí a nižší a tak nevím jestli neprotéká nebo jestli ten tlak není tím válcem pro ABS nějak omezen. děkuji za vyjádření http://406.nolimit.cz/image/16072401 http://406.nolimit.cz/image/16072407 http://406.nolimit.cz/image/16072408 http://406.nolimit.cz/image/16072414 Citovat
Fr3sh Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Ja se vyjdarum k ( Brzdy brzdí dobře ale pedál je měkčí a nižší a tak nevím jestli neprotéká nebo jestli ten tlak není tím válcem pro ABS nějak omezen. ) To same jsem resil tedka pro predelany brzd. Brzdy jdou dobre ale pedal ma delsi krok a je mekci. Je to jen kvuli tomu ze hl. valec musi tlacit vic kapaliny a nema prumer na to aby ji utlacil na tak malej krok. Proto je delsi. Jinak s tema kostmama je to v poradku, na mensi prumer bych nasadil zadek a na vesti predek, samozrejme aby zadek brzdil mene a vice kapaliny slo na predek. Ale nevyresi ti to polohy pedalu. Furt budes tlacit kapalinu na kterou nemuze ten valec stacit. Ale jinak to neni problem to co pises. Kdyz tam budes davat valec se 4 vyvody a vsechny stejny..budes muset udelat nejak dozadu omezovac brzdnyho tlaku...jinak zadek bude brzdit vic nez by mel. Ale to asi chapes. To je cely muj nazor A nebo udelat jeden valecek na predek a jeden valecek na zadek. Pro kazdy vlastni nadobku a nejak to napojit na jeden posilovac, to by nemel byt problem...To by pak brzdilo hodne pekne. [upravil dne 28/3/10 Fr3sh] Citovat
tom406 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: Fr3sh Ja se vyjdarum k ( Brzdy brzdí dobře ale pedál je měkčí a nižší a tak nevím jestli neprotéká nebo jestli ten tlak není tím válcem pro ABS nějak omezen. ) To same jsem resil tedka pro predelany brzd. Brzdy jdou dobre ale pedal ma delsi krok a je mekci. Je to jen kvuli tomu ze hl. valec musi tlacit vic kapaliny a nema prumer na to aby ji utlacil na tak malej krok. Proto je delsi. Jinak s tema kostmama je to v poradku, na mensi prumer bych nasadil zadek a na vesti predek, samozrejme aby zadek brzdil mene a vice kapaliny slo na predek. Ale nevyresi ti to polohy pedalu. Furt budes tlacit kapalinu na kterou nemuze ten valec stacit. Ale jinak to neni problem to co pises. Kdyz tam budes davat valec se 4 vyvody a vsechny stejny..budes muset udelat nejak dozadu omezovac brzdnyho tlaku...jinak zadek bude brzdit vic nez by mel. Ale to asi chapes. To je cely muj nazor ano tomu rozumím a přesně tak to mám i napojené teď- ten zadek má omezovač na nápravě tak že tam se nic s jiným brzd. válcem nezmění. jen mě právě zajímá jestli má válec se 4mi vývody kde budou asi dírky stejné tak jestli to bude kapalinu tlačit jinak a jestli se změní tvrdost pedálu. Jelikož při 4 vývodech se zapojují brzdiče křižmo předpokládám že ty výpustě budou stejné ale zění se něco oproti stavu co mám teď?? Citovat
Fr3sh Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Rikam, vetsi brzdy = vetsi valec...musis mit vetsi nez ted...tenhle to nedokaze utahnout. i kdyz bude mit 4 vyvvody a stejnej prumer, bude to furt to samy...Ja mam taky tedka delsi krok atd. menil jsem zadni bubny za kotouce. Jediny mozny reseni je vymenit hl. valec za vetsi, jak u me tak u tebe. Pak to bude vse fpohode. Citovat
Fr3sh Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Jednoduse, vetsi brzovej valecek ve tremu brzdy znamena ze potrebuje vice kapaliny a vice kapaliny tam bud natlacis tim ze musis zmacknout vic pedal, posunout valec dal nebo tim ze zvetsis jeho prumer. To chapes ne? [upravil dne 28/3/10 Fr3sh] Citovat
tom406 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: Fr3sh Jednoduse, vetsi brzovej valecek ve tremu brzdy znamena ze potrebuje vice kapaliny a vice kapaliny tam bud natlacis tim ze musis zmacknout vic pedal, posunout valec dal nebo tim ze zvetsis jeho prumer. To chapes ne? [upravil dne 28/3/10 Fr3sh] to ano ale na chodu pedálu se nic nemůže změnit jelikož kapalina není stlačitelná a chod destiček a pístků je stále stejný-pořád se vysouvá stejně. A navíc ty brzdiče jsou z 607my a ta má válec 22,2mm. Tento problém jsem ale měl už i těch seriových brembo Citovat
dobrmik Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 taky si myslím že tady pomuže jen větší hl. válec, u toho co máš ted tak ten tlak by se měl rozdělit jak dozadu tak dopředu stejně,jako u každého válce Citovat
tom406 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 no jo ale jak větší když ten má 23,81 což je poměrně největší co se do aut cpe a 607 ze ktré mám brzdy má jen 22mm navíc toto je problém ktrý byl už při sériových brzdách. Když je to bez motoru a odvzdušním tak je to tvrdé jako ďas.Ale jak nastartuju tak dost změkne a je nízko. Citovat
dobrmik Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 myslím že na boxeru mají větší válec,a když odvdušníš tak jde vzduch??tu tvrdost taky dělá že tam nemáš podtlak a zdá se ti to že to jde těžko... Citovat
tom406 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: dobrmik myslím že na boxeru mají větší válec,a když odvdušníš tak jde vzduch??tu tvrdost taky dělá že tam nemáš podtlak a zdá se ti to že to jde těžko... no šel protože jsem montoval nové brzdiče-ted je už odvzdušněno, ale bez motoru Citovat
dobrmik Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 jj o těch brzdičích vím,a předtím si měl taky odpojené abs?nebo si to udělal až tedkon s novejma brembama?jj většinou se odvzdušnuje bez motoru aby si měl lepší cit v noze jestli to pořád padá atd... Citovat
Midloch Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 A nemáš náhodou funkci brzdového asistenta? Nerozumím úplně do detailu jakým způsobem ten systém funguje u 406 (nikde jsem nenašel popis). Možná je to záležitost ABS, možná zesílením podtlaku. Ale pokud zapne (při rychlém nebo úplném sešlápnutí brzdového pedálu), znásobí se účinek síly působící na brzdový pedál a pedál má delší chod. Tím může být i trochu měkčí. Dá se dobře vyzkoušet, postav auto čumákem z kopce, nastartovaný motor, pak pusť úplně brzdový pedál a jemně dobrzdi. Sešlápni pedál úplně nadoraz, pak ho uvolni, ne úplně, ale tak aby jsi se rozjel a opět zkus jemně dobrzdit. Pokud v druhém případě ucítíš že brzdy jsou mnohem ostřejší a nejdou moc dávkovat, je to brzdový asistent. Auta které mají brzdový asistent mají jiný podtlakový posilovač, jiný brzdový válec a pochopitelně musí mít ABS. Citovat
tom406 Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Původně zaslal: Midloch A nemáš náhodou funkci brzdového asistenta? Nerozumím úplně do detailu jakým způsobem ten systém funguje u 406 (nikde jsem nenašel popis). Možná je to záležitost ABS, možná zesílením podtlaku. Ale pokud zapne (při rychlém nebo úplném sešlápnutí brzdového pedálu), znásobí se účinek síly působící na brzdový pedál a pedál má delší chod. Tím může být i trochu měkčí. Dá se dobře vyzkoušet, postav auto čumákem z kopce, nastartovaný motor, pak pusť úplně brzdový pedál a jemně dobrzdi. Sešlápni pedál úplně nadoraz, pak ho uvolni, ne úplně, ale tak aby jsi se rozjel a opět zkus jemně dobrzdit. Pokud v druhém případě ucítíš že brzdy jsou mnohem ostřejší a nejdou moc dávkovat, je to brzdový asistent. Auta které mají brzdový asistent mají jiný podtlakový posilovač, jiný brzdový válec a pochopitelně musí mít ABS. brzdový asistent nemám a nemám ani ABS. Neměl jsem ho ani u předešlých brzd. Jde mi hlavně o to jestli nevadí že používám válec se dvěmi vývody i když to přes kostky rozdvojím a mám z toho 4. Zajímá mě jestli je vnitřek u válce a jeho princip stejný jako u obyč. válce který není určen pro ABS a má 4 vývody Citovat
dobrmik Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 tak ten valec je naprosto stejny.jestli ma 2,3 nebo 4 vyvody.a to ze to mas rozdvojeny koskama taky neva.ja myslel ze se ti jedna o pricinu proc je mekci pedal. Citovat
tom406 Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Původně zaslal: dobrmik tak ten valec je naprosto stejny.jestli ma 2,3 nebo 4 vyvody.a to ze to mas rozdvojeny koskama taky neva.ja myslel ze se ti jedna o pricinu proc je mekci pedal. no já našel toto a podle článku nevypadá že by bylo jedno jestli má válec dvě nebo 4 díry http://www.znalec.tym.cz/brzdy%201.pdf vnitřek bude asi jiný Citovat
dobrmik Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 no tam jsem nic nevyčet v čem by to mělo být jiné,jen jiné zapojení okruhu..jinak co jsem měl rozdělané válce tak to bylo vše stejné,jen tam chyběla díra,která by tam bez problému šla vyvrtat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.