martis Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 ahoje chcel by som nastrikat interier auta,myslim tu cast pod volantom a odkladaciu skrinku a tie umele casti na caluneni dvery,mam to sive a chcel by som to dat na cierno,ale neviem ako to urobit, staci to odmastit,rovno stiekat? a aku farbu dat ciernu matnu? alebo ciernu lesklu?? netreba tam aj zmekcovac do farby??diki Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Sežeň si origo černé plasty a máš vyřešeno. Citovat
Qcko Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 A o striekani plastov si pozri vlakno clena Bloodeye, ten ma striekane vsetky plasty ... a ci matnu alebo lesklu, to zalezi od tvojho vkusu Citovat
martis Odesláno 27. březen 2010 Autor Odesláno 27. březen 2010 bolo by to lepsie,ale to sa neda zohnat aspon na sr som nikde nic nevydel vsetko su iba sive,a uz po tom idem dhlsiu dobu,ale nie a nie ich zohnat preto som sa rozhodol pre striekanie Citovat
martis Odesláno 27. březen 2010 Autor Odesláno 27. březen 2010 a vedel som ze niekto to striekal a mal som to aj ulozene ale teraz v hladani to neviem najst skusim konktretne podla mena diki Citovat
acron Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 martis dostat kupit sprej ako zaklad na plasty je priesvitny ked ho nanesieš počkaš zhruba hodinu nech vytuhne a zažere sa do plastu potom možeš začat striekat čiernu farbu taktiež určenu na plasty v colorexe alebo v obchode s farbami-lakmi to určite zoženieš Citovat
winco Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 ja mám striekane tiež plasty v interiery a nechcem sa chvaliť ale bloodeye som daval rady ako striekať interier takže stači to poriadne umyť, odmastiť technickym benzinom alebo liehom, potom nastriekať vrstvu (stači jedna) primrom na plasty (zvišuje prilnavosť farby na plast) nehať zaschnuť poda navodu cca20minut, a hneť na to striekať farbu (možeš kupiť hociaky farebny sprej, obyč farbu alebo metalizovany to je uplne jedno zaleži na tebe) a tu farbu striekaš tiež podla navodu na plechovke, nastirekaš prvu vrstvu nechaš zase ale 20 minut schnuť, potom dalšiu vrstvu zase schnuť a podla potreby dalšiu mala rada: striekaj tenke vrstvy uplne jemne, vyhoda je ta že nebudeš mať stekance a farba sa ti potom tak lahko neolupe a vydrží dlhšie inak ked dostirekaš interier tak nehaj to potom schnut aspoň 24 hodin aby farba uplne zaschla a prilnula na tie plasty, a potom pri montovani spatky do auta buť opatrny bo je to ešte haklive na ostre predmety ale po par dňoch to už vydrží takmer všetko Citovat
acron Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 winco to napisal podrobnejšie a ma uplnu pravdu Citovat
kovi306 Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Původně zaslal: winco ja mám striekane tiež plasty v interiery a nechcem sa chvaliť ale bloodeye som daval rady ako striekať interier takže stači to poriadne umyť, odmastiť technickym benzinom alebo liehom, potom nastriekať vrstvu (stači jedna) primrom na plasty (zvišuje prilnavosť farby na plast) nehať zaschnuť poda navodu cca20minut, a hneť na to striekať farbu (možeš kupiť hociaky farebny sprej, obyč farbu alebo metalizovany to je uplne jedno zaleži na tebe) a tu farbu striekaš tiež podla navodu na plechovke, nastirekaš prvu vrstvu nechaš zase ale 20 minut schnuť, potom dalšiu vrstvu zase schnuť a podla potreby dalšiu mala rada: striekaj tenke vrstvy uplne jemne, vyhoda je ta že nebudeš mať stekance a farba sa ti potom tak lahko neolupe a vydrží dlhšie inak ked dostirekaš interier tak nehaj to potom schnut aspoň 24 hodin aby farba uplne zaschla a prilnula na tie plasty, a potom pri montovani spatky do auta buť opatrny bo je to ešte haklive na ostre predmety ale po par dňoch to už vydrží takmer všetko lepší popsat to snad ani nejde:super Citovat
martis Odesláno 27. březen 2010 Autor Odesláno 27. březen 2010 super,ten sprej na plasty mam v garazi sice ma uz asi rok ale mal by byt ok,cize take co sa dava napriklad do naraznik (zmekcovac) nieje treba? len trosku stresujem ze ci nahodou ked budem otvrart sktinku tak ci z dotikom nechta sa farba neodlupne alebo ci sa necacne skrabat v tom mieste ako je klucka skrinky spolujazca. cize odmastit,podklad na plasty a potom farba. :)a fabru by som chcel dat ciernu cim viac podobnu vrchu armaturky,alebo original tu fabru ako je to striekane original.bude cierna matna,alebo nejaka podobna k tomu a tak by sa dalo nastiekat aj tie listy na dverach aj armaturke mam tam drevenu dekoraciu a akosi mi to nevonia videl som na nejakych fotkach taka modra farba ale nejaka cudna modra,ale toto ma cas,teraz je na rade tie sive plasty inak dakujem za navod Citovat
omegascream Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 do tohoto by som sa chcel pustiť aj ja, ale mám strach Bojím sa, že po roku sa to začne olupávať. Palubovka predsalen dosť \"pracuje\" pri zmenách teploty. A v lete tam vie byť peklo.... Citovat
309GT Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Nechceš to snad lakovat v autě:D:D Ale hlavní je to pořádně odmastit,jak tam jsou nažraný interiérové spreje na leštění palubky a podobně,nejde to často ani pořádně odmastit Citovat
martis Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 on myslel ze ked sa to nastrieka ci v lete stym nebude nejaky problem,predsa v lete v aute su ine teploty!!v lete sa ten interier zohrieva ako zehlicka toto mna zas nenapadlo to je dobra poznamka ze ako sa to bude spravat v lete?? ale si myslim zeby nemal byt problem(mozno) Citovat
winco Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 ja som to striekal v lete, a ked boli 30teploty a auto na slnku tak v pohode to vydržalo a už je 3/4 roka nasteriekane a ešte som nezbadal že by sa to olupovalo alebo niečo s tým robilo........ale naozaj je dôležite poradne to odmastiť.........halvne tie časti ktore sa dosť často chytaju, neake klučky, uchytky, rukoväte a podobne...keby nahodou chceš maly typ ešte tak všetky plasty umy v jarovej vode(ta predsa odmasťuje riady nie) a potom to stým liehom alebo benzinom technickym (ja osobne som s liehom) Citovat
309GT Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Já mám lakovanou celou palubku a v pohodě Citovat
omegascream Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 presne tak aom to myslel, ale uvažoval som aj nad tým, striekať to priamo v aute...predsalen rozobrať palubovku asi nie je sranda Citovat
martis Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 ee striekat v aute hmm to nidy nebudes mat dobre omdmastene a nastriekane,a mozno sa to podari nieco poprasit v aute,na 406 nieje problem rozobrat odkadaciu skrinku (3sruby,a 2 tycky ci ako to nazvat)a soferova strana 2ks srub a vsetko je dole,tapacirum pohoda,ja by som to nestriekal v aute,radsej vonku a poriadne. inak neviem ci striekat aj tu cast ako su v strede pasy?? mam to sive a som pozeral ze by sa hodila aj tam cierna ale neviem.aky je vas nazor? a v zadu je tiez siva umelina pri reprakoch dat tiez ciernu??nechcel by som mat v aute cirkus pekne ciernou fabou vsetko,neviem ci striekate aj to??? na 406 Citovat
omegascream Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 no ale ja chcem striekať ten vrchný diel palubovky, nie spodný a nemám tušenia ako sa to dá rozobrať. Ináč keď už chceš striekať, tak komplet, nech to máš nie? Citovat
martis Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 jaaj ty vrch to si nenapisal,ja mam vrch palubovky cely cierny len spodok ako je skrinka a pod volantom je to sive takze toto ide do cierna,ja palubovku nemusim rozoberat je na nej nejaka cierna kozenka ci co,ale je to original.to skusim pozriet nase kary a tam je jeden co mal asi celu 206 rozobratu tak mu napis ci o dacom nevie ako ti v tom poradit. Citovat
309GT Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Stříkat v autě?To ani nezkoušej,výsledek bude úplně na hovno a barva bude úplně všude,ale tam kde má být nebude:bojim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.