frott Odesláno 19. leden 2005 Autor Odesláno 19. leden 2005 díky že si se ozval, zkusím se podívat na tu páčku a snad už to taky zprovozním. Měj se čau.... Citovat
Ferry Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 Napsán autorem vector Napsán autorem hloze-ja To je fakt smula. taky mam destak, docela me udivilo, ze tam musi byt jiny sklo. Vim, ze je tam takovej ztmavenej zahyb, nebo co. Nevite nekdo, jestli by to fungovalo i na normalni sklo? No mělo by to fungovat i na normální sklo, ale nevím o nikom, kdo by to zkoušel. Originál sklo včetně senzoru nestálo ani moc peněz pokud vim. Ja se na to chystam na 406, senzor uz mam, ted jen az bude cas ho tam dat.predni sklo mam normalni-bez ztmaveneho zahybu pro sensor, ten je tam jen aby ten senzor nebyl zvenku videt, takze mam v planu to striknout cernym sprejem Az se k tomu dostanu zkusim udelat nejaky fotokomiks Citovat
frott Odesláno 21. červen 2005 Autor Odesláno 21. červen 2005 Zdravím, všechny Tak teď sem se dostal zase o něco dál ohledně tohoto mého problému. Silničáři mi rozbili čelní sklo tak jsem si tam nechal dát to které tam patří na senzor deště. Rád bych se zeptal jestli někdo nevíte kolik by mohl stát ten senzor samotnej a kolik by stálo zpět. zrcátko včetně toho uchytovacího čeného plastu. Asi se poohlédnu po vrakovištích tak kdyby někdo věděl třebac odhadem cenu tak prosím o reakci. Díky mějte se;) Citovat
Proky Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Ta cena toho senzoru by mě taky zajímala, protože mi taky odešel, ale nemám s tím takový problémy, když přepnu stěrače do automatický polohy tak to cykluje pomalu a při přepínání na vyšší rychlosti to v pohodě jde, tak ani na ten senzor nechvátám Citovat
Swallow Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Proky : Takhle se mi to chovalo taky, ale stačilo sundat senzor ze skla a očistit ty silikonové čtverečky, které jsou mezi sklem a senzorem a ejhle, funguje normálně, vždy? jsou to pouze polovodiče Citovat
AKCZ Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Jak pise Swallow .. byva casto problem s temi silikonovymi cverecky a kdyz je nekde problem tak se prepne do nouzoveho rezimu klasikeho ciklovace tudis bych zkusil jeste hledat jinde problem nez ze by senzor vubec nefungoval .. kdyz senzor odpojis tak by ciklovac nemel chodit vubec Původně zaslal: Proky Ta cena toho senzoru by mě taky zajímala, protože mi taky odešel, ale nemám s tím takový problémy, když přepnu stěrače do automatický polohy tak to cykluje pomalu a při přepínání na vyšší rychlosti to v pohodě jde, tak ani na ten senzor nechvátám Citovat
Proky Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 já jsem na ten senzor koukal z venku a tak mi tam problikává takové oranžové světýlko ale místy tam není jako by bylo přerušený Citovat
frott Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 Dobrý věc se podařila !!!!! Ahoj, tak konečně mi to funguje tak jak má. Všechno to bylo zapříčiněné tím, že tam nebyl ten senzor. Byl jsem se zeptat v VGroup PEUGEOTU na Kladně tak cena nového 6300,- Vydal jsem se po vrakovištích a koupil jsem senzor včetně zpětného zrcátka za 1500,- Dal jsem to tam a všechno funguje tak jak má. Cyklovač funguje, standartní i rychlí chod funguje, při ostřikování už taky stírám. Rád bych poděkoval všem, kteří přispěli na toto téma a snažili se mi pomoc. Díky ahoj :D:D Citovat
AKCZ Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Tak to jsme vsichni jiste velice radi a preju hodne deste at si to uzijes Původně zaslal: frott Dobrý věc se podařila !!!!! Ahoj, tak konečně mi to funguje tak jak má. Všechno to bylo zapříčiněné tím, že tam nebyl ten senzor. Byl jsem se zeptat v VGroup PEUGEOTU na Kladně tak cena nového 6300,- Vydal jsem se po vrakovištích a koupil jsem senzor včetně zpětného zrcátka za 1500,- Dal jsem to tam a všechno funguje tak jak má. Cyklovač funguje, standartní i rychlí chod funguje, při ostřikování už taky stírám. Rád bych poděkoval všem, kteří přispěli na toto téma a snažili se mi pomoc. Díky ahoj :D:D Citovat
AKCZ Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Zvlastni.. bohuzel si nedokazu vybavit jak to asi u Tebe vypada s tim prerusenym svetlem ale spravne by to svetlo melo tusim svitit jen na jedne strane a kdyz jsem tam nemel ten silikon tak to myslim rychle problikavalo kdyz jsem dal ciklovac do prvni polohy kde by mel senzor fungovat.. v ostatnich polohach svetlo zhasnuty .. kdyztak se mrknu nekdy jak presne ma blikat nebo svitit a je taky mozny ze mas poskozena ta sklicka pod tim silikonem a pak bych dokazal pochopit to preruseny svetlo.. PS: To prerusovany svetlo muze byt taky odstupnovanim takovych schudku .. eh nebo jak to popsat .. proste tam jsou plosky ktery jsou schodovite odstupnovany.. verim ze je problem jen v nejaky prkotine Původně zaslal: Proky já jsem na ten senzor koukal z venku a tak mi tam problikává takové oranžové světýlko ale místy tam není jako by bylo přerušený Citovat
Guest mriso Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Jak to je s tím blikajícím světlem v senzoru? Taky mám podobné problémy. Když ostříknu přední sklo tak stěrače setřou 5x až 6x a zastaví se v jakékoli poloze. To samé je při poloze páčky kdy by chod měl řídit senzor na začátku 5x až 6x setřou a potom udělají vždycky 1,5 cyklu a opět zastavují v jakékoli poloze. Citovat
Swallow Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 To světlo nemá blikat, pouze svítit na straně u spolujezdce a páčka je v poloze automatu.Jinak to nesvítí, alespoň u mne.;)A to, že to několikrát setře bych viděl na nečisté silikony na snímači a zastavování kdekoli je asi doběh přímo v motoru stěračů.Jestli jde doběh v motorku nastavit, jako to šlo u schade, to nevím Citovat
Guest mriso Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 Už se mi to podařilo odstranit. Udělal jsem rozborku a sborku senzoru, páčky a motorku a ejhle bylo to motorkem stěračů. doufám že to bude chodit. Citovat
Proky Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 Já se na ten senzor vrhnu až teď během měsíce nějak není čas Citovat
Proky Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Koukal jsem na ten senzor bliká mi to světýlko jen z jedný strany. Ale ještě jsem se nedostal na to abych ho sundal a vyčistil Citovat
Guest klm306 Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 cawte mne tiez nejdu sterace, ten senzor mi blika na jednej strane, a stierace funguju iba v polohe 1. automat nejde a ani 2 nejde. ma to sere kua poradte mam to odbrat a vycistit ci jak to bolo??? alebo je odfajceny sely senzor??? Citovat
Guest klm306 Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 poradte mi ako mam vycistit tie silikonove stvorceky ???? to mam cely ceznor aj zo zrkadlom dat dole ???? ako ho vybrat ??? dikes Citovat
Swallow Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: klm306 poradte mi ako mam vycistit tie silikonove stvorceky ???? to mam cely ceznor aj zo zrkadlom dat dole ???? ako ho vybrat ??? dikes Nejlíp utrhnout ze skla zrcátko i s držákem:D jako já, omylem. Jinak normálně se zrcátko sundá tak, že se vysune směrem ke stropu a vlastní čidlo automatu ma na stranách zámky, které se odklopí do stran a čidlo se sundá. Citovat
vector Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: Swallow Původně zaslal: klm306 poradte mi ako mam vycistit tie silikonove stvorceky ???? to mam cely ceznor aj zo zrkadlom dat dole ???? ako ho vybrat ??? dikes Nejlíp utrhnout ze skla zrcátko i s držákem:D jako já, omylem. Jinak normálně se zrcátko sundá tak, že se vysune směrem ke stropu a vlastní čidlo automatu ma na stranách zámky, které se odklopí do stran a čidlo se sundá. Ještě jedno upozornění, nesundavejte zrcátko z kloubu. Sundat jde poměrně snadno to ano... Citovat
Neon Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Swallow Původně zaslal: klm306 poradte mi ako mam vycistit tie silikonove stvorceky ???? to mam cely ceznor aj zo zrkadlom dat dole ???? ako ho vybrat ??? dikes Nejlíp utrhnout ze skla zrcátko i s držákem:D jako já, omylem. Jinak normálně se zrcátko sundá tak, že se vysune směrem ke stropu a vlastní čidlo automatu ma na stranách zámky, které se odklopí do stran a čidlo se sundá. Ještě jedno upozornění, nesundavejte zrcátko z kloubu. Sundat jde poměrně snadno to ano... ....ale pak by se ti stalo něco, jako mně před měsícem, ale chybama se holt člověk učí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.