Cliwe Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Zdravim. Vyměnil jsem žárovky v PP. Při zapnutí klíčku nesvítí. Když klíček vypnu svítí malinko a pořád [upravil dne 26.3.2010 Cliwe] Citovat
Cliwe Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 raději jsem žárovky vyndal, aby to pořád nesvítilo. Citovat
janci.b989 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 dal si tam také aké tam majú ísť? A ukostrenie si si skontroloval? Citovat
Cliwe Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 Dal jsem tam destičku s led diodama. Nevim kde se stala zrada, že by skrat. Tak jsem natáhl dráty od světla v kaslíku. A podsvítil to led páskem. Ale to zase svítí pořád stejně jasně. v noci to trochu osňuje. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Ono to bude tím, že 307 do určité doby pouští malinkou proudu do všech žárovek. LED stačí menší proud a už svítěj, kdežto žárovka ne. Bylo to OK, kdybys u auta čekal, tak by to asi po minutě možná víc, zhasnulo úplně. Citovat
Cliwe Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 Původně zaslal: Hauke Ivo Ono to bude tím, že 307 do určité doby pouští malinkou proudu do všech žárovek. LED stačí menší proud a už svítěj, kdežto žárovka ne. Bylo to OK, kdybys u auta čekal, tak by to asi po minutě možná víc, zhasnulo úplně. ono to pak svítí i když je vše vypnuté. Když je klíček zapnutý nesvítí. I když jsem vrátil žárovky. Citovat
Cliwe Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Takto to svítí, když je vše vypnuté. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.