Maxiikk Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Zdravím všechny pežoťáky = ) Už jsem si o tom hodně našel a tak mě napadlo ještě tohle fórum, chtěl bych si dát do zadního plata reproduktory a tak se ptám jestli si někdo dával repro dozadu do svého miláčka pežota 206tky. Co koupit, čeho se vyvarovat! má s tím někdo zkušenosti o které by se podělil ? Jde mi jen o koupi dvou oválných reproduktorů (žádná tuba,zesilovač) , zapojení bude na 4 ohmy a zapojení , tím si nejsu jistý ale že se to tak dělá : že se odpojí repro ze zadních dveří a na to se napojí nové repra z plata (jsou výkonější tak ty ze dveří se odpojí, a kabel se vlastně napojí na ty repra ze dveří abych nemusel tahat kabel přes celé auto do rádia) Díky moc všem za jakékoliv rady ! Citovat
MilanF1 Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Základem je dobrý rádio, to je jako když si koupíš seriový auto a chceš s ním na okruhu závodit. Jinak co se týče kabelů, pokud možno co nejméně spojů, nejlépe napřímo od rádia, ale pokud ti o to tolik nejde, napájej tam tolik, kolik chybí (nemyslím si, že by ti to vyšlo). Jaký koupit, s tím ti moc neporadím, ale zásada je: NE levnou Čínu. Já jsem kupoval Mivoc 6*9 za nějakých 1300 Kč a hrálo to docela dost dobře (tahal jsem ale taky nový měděný kabely). A nenech se zlákat uváděným výkonem, na aukru jsem viděl repra typu: Platner max 800W - to je fakt jenom marketingové číslo, spíše bych ubral tu nulu, protože stojí asi 400 Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.