Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny. Je nejaky zpusob ja otestovat ventilator na chladici? Pripadlo mi ze sem tam mel neco kolem 95 stupnu a po zastaveni sem ho neslysel zapnout.

Odesláno

nech nastartovaný ohřátý auto a čekej venku... měl by sepnout..... p.s. může už bejt unavená ručička..... mě to taky ukazobvalo na starý pegině asi o 5 stupňů víc než sme naměřily...

Odesláno
Původně zaslal: wooody

nech nastartovaný ohřátý auto a čekej venku... měl by sepnout..... p.s. může už bejt unavená ručička..... mě to taky ukazobvalo na starý pegině asi o 5 stupňů víc než sme naměřily...

OK zkusim to. Diky :papa

Odesláno

95°C nie je dovod pre to aby sa zapinal na dochladenie este, spina az niekde nad 100 ... da sa to skusit tak ze ked mas vypnuty motor tak odpoj cidlo ktore spina 2. rychlost a vetrak sa ti roztoci ;)

Odesláno

většinou bývá problém v čidle,ten elektromotor co tam je by neměl jen tak odejít :) jednoduše vyzkoušíš když připojíš ventilátor napřímo na baterku,uvidíš hned jestli se točí nebo ne....

Odesláno
Původně zaslal: susta

Zdravim vsechny. Je nejaky zpusob ja otestovat ventilator na chladici? Pripadlo mi ze sem tam mel neco kolem 95 stupnu a po zastaveni sem ho neslysel zapnout.

Na P405 by si mal mať spínač ventilátora umiestnený pri výstupnej hadici chladiča a spína v rozpätí 90-95 stupňov. Nakoľko je na konci chladiča tak teplota motora môže byť cca okolo 100 stupňov na to aby zopol.

Ventilátor sa dá otestovať jednoducho prepojením kontaktov v konektore spínača. Na konektore je prívodný kontakt kolmo na dva výstupné a keď ho prepojíš káblikom s niektorým výstupným tak sa ventilátor má rozbehnúť. Ak sa nemýlim tak kľúčik nemusí byť zapnutý.

Odesláno

Přesně, jak píše pastorek. Tím vyloučíš problém ve ventilátoru a zůstane ti jako zdroj problému čidlo teploty.

A bez klíčku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...