bednarir Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Zdravim, muzete mi nekdo poradit, kde je zakopan pes? Nefunguje mi ventilator, co vhani vzduch do kabiny. A kdyz sepnu klimu, tak ani nesepne rele a samozrejme neklimuje :-( ... Prohlizel jsem vsechny pojistky a vsechno OK. Dekuji za rady Radek Citovat
Dakie Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 měl jsem to samý, vypálený pojistkový box, protože se zadřel motorek na ventilátoru topení.. takže vyčistit motorek ventilátoru a zkontrolovat pojistkový box Citovat
bednarir Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 pojistkovy box myslis pojistkama v hlavni pojistkove skrini u ridice pod volantem, nebo je tam nekde jeste jinej? ... krom motorovyho prostoru Citovat
JoseA Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Mám stejný problém s ventilátorem, nejde ani jedna rychlost :-( Citovat
DianaK Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 I já s ventilátorem bojovala. Docela veselé - když pobouchám zespodu palubky, tak, hajzlík, jede Chápu, že tam bude něco s kontakty. Už na to koukal servisman, cosi pošramotil v motůrku - ventilátor jel. Poté zase ne, nato jsem poklepala a je to ok Citovat
JoseA Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Popravdě mně ten ventilátor ani nechybí, jen mě štve že něco nefunguje Citovat
DianaK Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 no, nevím, nevím, v zimě je to docela průser... Citovat
P607Olda Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Uhlíky. Když se pohnou, tak ještě dolehnou. [upravil dne 16.5.2010 P607Olda] Citovat
VaclavMensik Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Též mi to vynechává, myslím že to bude v tom konektoru u motorku, možná oxidace nebo vypálený, chtěl jsem to opravit už dávno, bohužel jsem havaroval, tak opravuju celej čumák... Citovat
bednarir Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 Zdravim, mel jsem stejny problem jako mate vy. Mam na mysli problem s tim, ze nefunguje ventilator a ani klima. U me to bylo seskvarene spinaci rele v pojistkove skrini u ridice. Uz nevim presne ktere to je, ale kdyz jsem ho vytahl z patice, bylo jasno. Takze zkuste, mozna to vyresi vase problemy. Radek [upravil dne 28/5/10 bednarir] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.