tarman23 Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Dobrý den, na internetu jsem našel tento inzerát http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/307/7850872 . Auto se mi celkem líbí. Jen se mi nezdají najeté km. Prodejce uvádí 84tkm, ale podle opotřebení madla řidičových dveří, pedálů (především spojka), shrnutého potahu řidičovy sedačky a prošlapaného koberce, bych řekl, že auto má najeto více. Je možné, že se uvedené věci u tohoto auta opotřebují takto rychle? Díky za jakýkoliv postřeh. Citovat
omegascream Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 no to je dosť ťažko povedať. Ja som kupoval auto so 137000 km a jediné viditeľné opotrebenie vo vnútri bol presedený lem šoférovej sedačky a poškrabané plastové vaničky vo dverách (ich problém je, že asi zvetrali alebo čo a sú mäkké ako maslo). Volant nebol vydretý, radiaca, koberce, pedále úplne v pohode....Okrem toho som potom na volant hodil kožený poťah a ak budem niekedy auto predávať tak volant bude stále ako \"nový\".... Citovat
MilanF1 Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Těžko říci, zda ty km má, ale nevidím, že by to bylo na číslech, tak to asi čerstvě dotáhl. Takže těžko první majitel (spíše v ČR první) ale bez servisky ... nechej si poslat VIN a třeba ze servisní historie se něco pozná. Já třeba viděl partnera, zvenku vypadal super, uvnitř taky OK, jenom na tachometru 250 000 km, ani se mi to nechtělo věřit. Ale to je asi tím, že je člověk zmlsaný hromadou inzerátů, u kterých \"není\" najeto víc jak 200k km. Citovat
tarman23 Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 ano, je to dovoz. Vyjet historii servisu mimo ČR stejně asi nepůjde, co? Citovat
Guest servisman Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 sežen si VIN a dej to klukům oni ti to zjistí ,servisy jsou propojeny Citovat
MilanF1 Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Napiš si o VIN a tady v části Servis je vlánko \"Servisní historie dle VIN\", tak ho vlož a kolega ti vyjede servisní historii - pro tebe je podstatný datum a km k tomu datu. Minimálně se dozvíš, kde to auto bylo prodáno. Citovat
JuroSK Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 aspon skus overit to VIN + pri tych km musi mat brzdy ako nove +pozriet to odspodu to je dolezite pozriet stav manzieta tak tam skorej zbadas ako na tom to auto je capy atd.A ten origos koberec aj tie semisove sedacky a bucne opierky znicis rychlo par kg naviac trocha prachu a vypadaju ako keby to auto malo 200 000km ja som bral verziu co malo vybavu strieborno-sive oblozenie a cierne sedacky tie vyzeraju lepsie aj ked maju viacej nabehane.Ak obzries vnutro tak skorej volant ak nebol na nom potah tak by mal byt o dost menej zniceny ako ked ma auto viacej nabehane lebo ten origos volant sa dost nici a nezabudni ak pojdes kupovat zobrat merak na farbu ked som kupoval auto 3 mi vreveli cez telefon ze nebolo burana prisiel som z merakom a ciselka len tak preskakovali origos farba 130-160 mikronov ak je rucne striekane bude tam 250 ale merat len zelezo plast nezmeras a je to jedno plast nehrdzavie:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.