Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sháním nějaké alu kola na peugeot 306, 14\", ¨nejlépe obuté. Poraďte. Vždy když mi někdo nabídne kola a potom ho mám kontaktovat, tak se ten člověk neozve, to už se mi stalo asi 5x. kola už sháním od začátku léta. Díky.:(

Odesláno

zkus v praze bazar na jeremiášové ulici, mají tam hodně slušnej výběr a pneu ti k tomu dají taky (a dají se docela dobře stahnout...v mím případě o 2,5tis.:) )

Odesláno

jo a 15ky na 306ce vypadají mnohem líp (195-50-15) ale to by pak bylo lepší na technickou obout ty 14ty nebo v mím případě zimní 13ky :) ale na vzhledu to udělá fakt moc...

Odesláno

Díky za pomoc. Už sháním ty 15\" Je mi to doporučováno ze všech stran. Dokonce už mám něco rozjednáno. 15\" se snad seženou lépe. Akorát nevím to ET. Teď tam na plecháčích ET 20, Prý by se tam ale ta klasika, třeba 7x15 ET35 měli vejít.;)

Odesláno

Kup si 21\" jako já:-) 225/20/21 . Ale pak bych ti doporučoval vyměnit i motor, protože 1,4i si s tim neporadí(z vlastní skušenosti:mad:)

[Editován dne 28/9/04 miloge]

Odesláno
Napsán autorem miloge

Kup si 21\" jako já:-) 225/20/21 . Ale pak bych ti doporučoval vyměnit i motor, protože 1,4i si s tim neporadí(z vlastní skušenosti:mad:)

To tam fakt máš takovou hrůzu ? :)))))

Odesláno

miloge: Já si lámal hlavu jestli tam dát 16ky, ale vždy? to ani už hezký není...jinak se musí dobře jezdit po českejch silnicích co?:)

Ty 15ky sou hodně levný v tomhle rozměru, škoda že je tak strašnej cenovej skok mezi 15kama a 16...

Odesláno
Napsán autorem miloge

To s tou hruzou i jezdis?????

Odesláno

Mam ted na 306tce 15\" a jsem spokojenej jen dam místo 205tek osvědčený 195tky a šmitec, ty 21\" jsou zajimavy ale s tim bych nejezdil to by musely být aspoň na 407čce ale ty to maš taky jen na obrazku že:P

Odesláno
Napsán autorem tuner

Mam ted na 306tce 15\" a jsem spokojenej jen dam místo 205tek osvědčený 195tky a šmitec, ty 21\" jsou zajimavy ale s tim bych nejezdil to by musely být aspoň na 407čce ale ty to maš taky jen na obrazku že:P

Muzu se zeptat jaky mas zkusenosti s 205kama kdyz tam chces davat radeji klasiku 195?

Odesláno

TO BYL JENOM TAKOVEJ VTIPEK, JE TO JENOM TAKOVA MOJE FOTOMONTÁŽ. NIC TAKOVÝHO BYCH SI NA AUTO NEDAL, TO BYCH MUSEL MĚNIT TLUMIČE A STABILIZÁTORY TŘIKRÁT DENNĚ:) ALE ZAS TAK ŠPATNĚ TO NEVYPADÁ NE:D

Odesláno

Nazdárek 205tky jsou fajn ale spiš na nějaký dvoulitrový motor a ja mam jen 1,6 a 195tky jsem měl i na 20tce 1.8D a celkem se s nima porala tak je hodím i na 306tku jinak nic proti 205kam ale musí k tomu být odpovídající výkon motoru;);)

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...