Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mě osobně dělal největší problem vymyslet kam s ovladačem , nakonec to je takto , držak brodit od sunnysoftu , cca 500,- je to primo na c8/807/... , a jde dat i na levo odridice.

jinak jednotka je schovana vlevo vzadu pod radiem , je tam mensi asi jediná kapsa. plus jsme vytahli od světylka v prihradce a mikrofon sel zkrz palubku za volantem a podel A sloupku u ridice a pod stropnici az k stropni konzoli , tam kouka v miste puvodniho origo mikrofonu, to jedine sem zapomnel vyfotit.

jinak staci po otevreni hornich prihradek vycvaknout tu odkladaci policku pod navi smerem nahoru v predni casti a pak k sobe. pak uz jen pod ni je plasova dvojtrubka co spojuje vydechy a topeni , to se jen vyrve smer nahoru.

po vlastni zkusenosti nevyndavejte ty stredove vydechy pac dat je zpatky a presne je usadit je porod .

jinak az budete davat zpet radio tak nakonec zkontrolujte jestli nevypadla koncovka optickeho kabelu co spojuje navi obrazovku .

k protazeni kabelu mikrofonu postacil metr tvrdeho dratu a oddeklovani bocniho krytu palubky , ten jak je videt az po otevreni dveri.

jinak parota na repro jsme bastlily natvrdo do dratu, nechtel jsem vyhazovat dalsi prachy za redukci ta je ve stualarmu za 1300,- :blicismajlik

Odesláno

No já to mám asi jinak, mám tan rádio RD3 a to má normální isokonektory. Ty samé má aji HF Parrot CK 3100, takže se to jenom propojí (parrot do rádia a přívodní iso z auta do parrotu), ale že bych někdy musel zapojovat plus to nee. Doufám teda že to bude takhle fungovat. A celá ta jednotka ti vlezla bez problémů za rádio??

Odesláno

1)bych musel platit jeste za jednu simku

2)auto pouzivame s manzelkou tzn , kdyz jede ona automaticky se parrot sparuje s jejim telefonem, a to same kdyz jedu s autem ja.

3)synchronizace tel. seznamu je hned pri spojeni s telefonem a behem cca 3 sekund

4) a asi nej , mam dva telefony , soukromy a sluzebni , u prattu to muzu lehce prohazovat .

5) mam 3200 parrota tzn , ze to mam na lcd s fotkama tech co mi volaji , njn jsem uchyl a hracika :D

Odesláno

souhlasím s Pe.trem, já mám teda starší model bez možnosti zobrazení fotky, ale přetahuju už ho do třetího auta. Prostě je to pohodlný, sedneš otočíš klíčkem a postaraný, navíc ještě zmíním hlasový ovládání.

Odesláno

No RT3 má také hlasové vytáčení, takže pokud funguje, což mě tedy nefunguje, tak to je jedno, ale mě víc vyhovuje jiné číslo do auta. Ne stejné číslo na Duo SIM, ale dvě ruzná čísla. A hovor mám přesměrovaný příchozí. Ale je pravda že kdyby k tomu byl BT tak bych se nezlobil. Spíš mi chybí sluchátko. U předchozího auta jsem měl zabudovanou autoMotorolu a tam bylo ještě sluchátko na kroucené šňuře, Tady když chci mluvit aniž by to ostatní v autě slyšeli tak mám smůlu.

Odesláno

taky uvazuju o montazi parrota, konkretne 9200. jen ten display musim vymyslet kam ho dam. na vydechy se mi to nechce davat... jeste to tady s vami budu konzultovat. mam priblizne vymyslene umisteni, ale musim to premerit

Odesláno

Tak jsem se dneska pustil taky do montáže parrotu. Všechno šlo nějak hladce, protažení kabelů ok, kam strčit jednotku taky bez problémů, ale pak to přišlo. Vypnul jsem kliček rádio zhaslo, ale parrot jel dál (vypnul až po minutě a pul) otevřu dveře parrot se zapl, zamknu auto parrot se zapl. Mezi tím jsem odpálil pojjistku a nemohl je zaboha najít, oni je totiž chytrolíni schovali do kastlíku. Zajel jsem s tím ke známímu elektrikářovi a museli jsme zjistit proč se rádio vypne a parrot jede dál. Nakonec jsme to zjistily, že to fachá nějak s jednotkou a přepojily dráty. Takže teďkal funguje jak má.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mě Pe.tr inspiroval a vzhledem k tomu, že jde topení na tuto mřížku vypnout tak nebude docházet k přehřátí a drží to celkem dobře.

[upravil dne 12/4/10 MotoMoto]

Odesláno

Dobré je na tom středovém větrání, že má pevnou mřížku a tak to nepadá dolů jako u těch co mají štelování. První positivum na tomto autě.:mrk

[upravil dne 15/4/10 MotoMoto]

• O 9 měsíců později...
Návštěvník
Odesláno

Dnes jsem si nechal taky dát do auta Parrota, teda řeknu vám sám bych to tam roubovat nechtěl. Koupil jsem tuhle redukci k rádiu MOST - ISO . Po studování fora jsem usoudil že je to asi špatně a tak jsem oslovil jednu firmu co u nás montuje HF. Přijel velice ochotnej chlapík a sám se divil proč to u Stualarmu maj za 1300,- povídal že to musí s tímhle fungovat. Moc jsem mu nevěřil , ale řikal jsem mu - dělejte co umíte.

No trvalo to dvě hodiny, ale dílo se zdařilo.

Celou tu jednotku od HF dal pod kaslík u spolujezdce, kterej celej vyndal ven. Hrozná práce byla narovnat ty kabely do toho malýho prostoru u rádia, ale jde to!

Předem domluvená cena za práci byla 1000,- + DPH.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...