Louda Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 ahoj všichni. koupil jsem origo rádio na 406 s cd. tady na foru jsem se dočetl, že je nutné povolení v BSI. Zajel jsem ke známému na diagnostiku, ale nejde to udělat. Hlásí mu to odinstalovat staré, nainstalovat nové, nainstalovat changer, ale povely nefungují. Dotaz - Je nutné nejprve to staré rádio, když tam je odinstalovat, pak tam strčit nové a nainstalovat, nebo je chyba někde jinde. A nebo mi to udělají jen v origo servise? Citovat
HonzaZ Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Stačí pouze přepsat VIN v radiu. [upravil dne 22/3/10 HonzaZ] Citovat
MiliVFR Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 čao , já zajel s pípajícím CD do pažouta ,,napíchl noťas, našel položku rádio nahrál přepsal shodnej vin vozu a po chvilce odjel s fungujícím ,, Citovat
Louda Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: MiliVFR čao , já zajel s pípajícím CD do pažouta ,,napíchl noťas, našel položku rádio nahrál přepsal shodnej vin vozu a po chvilce odjel s fungujícím ,, díky, zítra pokus č. 2 Citovat
HonzaZ Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Nikdy jsem s tím neměl problém. Pokud má známý planeta, tak to musí jít. Citovat
Louda Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Tak radio zprovozněno, na počkání v Peugeotu a ZADARMO !!! Jen nefunguje CD . Nemá to neco společného se starým typem ovládání pod volantem? Mám ještě tu kulatou páčku.... Citovat
Dave_k Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: Louda Tak radio zprovozněno, na počkání v Peugeotu a ZADARMO !!! Jen nefunguje CD . Nemá to neco společného se starým typem ovládání pod volantem? Mám ještě tu kulatou páčku.... Páčka na CD nemá vliv. Když nefunguje páčka mělo by to minimálně jít ovládat na rádiu ne? Co to přesně (ne)dělá? Citovat
HonzaZ Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Pokud nenačte CD, tak zkusit vyčistit laser. Citovat
Louda Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Pokud nenačte CD, tak zkusit vyčistit laser. CD se na displeji ukáže, ale asi se nenačte. když zmáčknu přetáčení, cd vyjede. Laser jsem zkoušel vyčistit, ale je tam strašně špatný přístup. Odmontoval jsem horní kryt a - někde - zašátral tyčinkou s lihem. nepomohlo to Dál jsem se nedostal. Musím ještě něco odšroubovat? Citovat
HonzaZ Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Ano, je tam špatný přístup, ale pokud se ti povede trefit na laser a pořádně, ale opatrně ho vyčistit, tak to většinou pomůže. Použij uchošťour a nejlépe isopropylalkohol. Citovat
Louda Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 mohl by někdo řidat obrázek, kde to přesně je??? Citovat
Louda Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Kde jsou Hovorany? kousek od Hodonína. Chceš se zastavit? Citovat
HonzaZ Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Tak to je docela z ruky:myslim. Kdyby jsi byl trochu blíž, tak bych ti ten laser vyčistil, ale takhle bohužel:papa Citovat
Louda Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 neva ale aspoň jsi se pokusil - a to se cení. No nic zítra se vtom zkusím povrtat trochu víc:bacha Citovat
HonzaZ Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Já už si to právě přesně nepamatuju, ale v neděli má ke mě přijet kolega z fóra právě na vyčištění laseru, tak jestli nezapomenu tak to nafotím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.