jakoubek Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 Zdravim vsechny mam takovej dotazek, zacalo se mi stavat, ze mi tento motor ... je to vicebod.. zacal zlobit... zatim to je tak, ze nema rad, kdyz jej studeny nastartuju, hned chcipnu a znovu jej startuju ... pri druhem startu se mu vubec nechce a po nastartovani vetsinou kolisaji voln. otacky. Staci mezi starty ponechat tak 10vterin a vetsinou to je OK. /Jinak, proc to delam .... zamceny konstrukt :-) / a soubezne s tim se mi zacina stavat, ze auto normalne nastartuje, jede treba hodinu v kuse, ale pri zastaveni a volnobehu kolisaji otacky... nedela to stale, ale treba 2-3x do mesice... Pomuze motor chcipnout a znovu nastartovat, jen asi 2x se mi stalo, zte se mu nechtelo a zazil startovani asi 3 po sobe. Zrejme odchazi nejake cidlo, ale diagnostika rika, ze je vse OK. Jinak ma najeto 40 000km, takze na zlobeni si myslim, ze ma jeste dost casu. Benzin to nedela, stale tankuju u jedne pumpy, vzduch filtr a svicky nove. Diky J. Citovat
Driver Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 No já ti neporadím, ale něco podobnýho dělá bráchovi Opel Corsa 1.0 (3-válec). Teď udělal to, že vyčistil vzduchovou klapku a zatím to dalo pokoj. Jinak ten fígl s klapkou má ověřený z Opla Senatora. Tam se stávalo, že když byla ta klapka zasr... tak se neotvírala jak měla. Citovat
Guest Finger Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 no ono to asi bude něco jinýho ale mě po nastartování taky kolísaly otáčky a to +- 1000 později to dělalo i na křižovatce atd, taky nepravidelně...byl vadnej krokovej motorek, byla pak i díra ve výkonu při rozjíždění což do kopce bylo pěkně nepříjemný nepomůže nic než ho vyměnit (original peugeot kolem 7tis. od BOSCH 4,5tis.) víc asi neporadím.. Citovat
jakoubek Odesláno 27. září 2004 Autor Odesláno 27. září 2004 mne to dela tak +- 200 otacek, spise se drzi kolem 700, nebo radostne kolisa 920 - 800 ... mereno v servisu, ale jen obcas, smutne je, ze v servisu to predvedl pouze jednou a po znovunastartovani nic. Da se rici, ze to udela tak jednou za 500km ... byl na dovolene, 1800km a vubec nic :-( jsem ochoten na tom vymenit, co je treba, ale musim zjistit pricinu :-( Citovat
Petr605 Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 Já bych ještě vyzkoušel odpojit na několik hodin řídicí jednotku, znovu zapojit a pak zkoumat dál... Citovat
jakoubek Odesláno 28. září 2004 Autor Odesláno 28. září 2004 to uz jsem zkusil, staci tak 15 min a je vyresetovana.... ale tak behem mesice to zopakovala... a temer spolehlive to vzdy provede, kdyz studene auto nastartuju, tipnu a hned znovu nastartuju... vetsinou se mu nechce, nebo kolisaji otacky... ale jakmile je auto treba 2min nastartovane, tak uz to ani pri opakovanejch startech nedela ... jde vetsinou pouze o prvni start . Prosel jsem vsechny konektory v mot. prostoru, prostrikl, ale zadna zmena. Jedine, co mne napada, cidlo za vzduchovym filtrem /bosch chycenej jednim srouben, kdyztak vyfotim/ bylo od oleje, vyndal jsem, ocistil a zatim nic... pri posledni vymene mi v servisu Peugeot dolili olej cca 4mm nad horni rysku, pry to neva, coz se mi moc nezda... a casove by to mohlo i odpovidat, zacalo to zlobit tak nejak po garancce... nevim, zda cidlu olejovy povlak vadi. :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.