wooody Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 babičky se budou asi divit při prohlížení fotek video Citovat
vendelinek Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 už je slyšim:D zarostlej nevoholenej a doutník v hubě:super:potlesk........ Citovat
Šalda Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 myslím že tam neuvidí nic víc než to co ve svým životě jistě mnohokrát viděli:aut Ale když už jsme u toho, stalo se mě to stejný, jel jsem z bráchem a jeho kamarádem za mým kamarádem, čekali na mě v autě, kde jsem nechal i svůj mobil. Asi za týden jsem drahé polovičce ukazoval nějaký fotky a dal jsem jí mobil ať si posouvá fotky sama, a za chvíli se mě ptala co to tam mám za camprlíky:D podíval jsem se ( do té doby jsem o těch fotkách nic nevěděl) a poznal jsem bráchy, toho druhýho jsem nepoznal:aut, zavolal jsem bráchovi co to je za fotky, tak mě řekl že když na mě čekali v autě tak ze srandy vyfotili mým mobilem svoje nádobíčko, jen teda nepočítali s tím že si toho nevšimnu já ale moje žena:D jinak sorry za Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.