ohzyd Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 cau,nedavno som kupil 605 2,0 turbo benzin a zaujimalo by ma,ci su normalne akesi pazvuky z motoru pri preradovani rychlosti.predavajuci mi tvrdil,ze je to tym ako turbo nasava vzduch,mal tam sportovy filter,ale ked sme tam dali klasicky,tak to trochu stichlo,no aj tak neviem ci sa to tak ma spravat.inac auto slape jak hodinky... Citovat
ohzyd Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 tak si odpovedam sam,ale mozno sa to hodi niekomu,kto by mal rovnaky problem:bola total v prdeli spojka,preto tie pazvuky pri preradovani rychlosti.vyslo ma to na 11000,takze auto sice funguje,len neviem co budem cely mesiac jest... Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 No, to sa stava, ja som dal za spojku 6 000, ale to je nic. opravovali mi aj prevodovku lebo sa mi nedalo preradit z 3 na 2, synchron 2. 4 ozubene kolieska z Peugeotu orig 15 000, a to som mal diesel 2.1 td r.v 91. takze tak. Citovat
bara Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Když tě oblbnul ten prodávající,tak mu zkus teďka nějak přejít přes rozum ty.Ať to zaplatí,když to máš krátce,nic jiného se nedá poradit.Mě vyšla spojka díky dvouhmotě ještě víc než tebe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.