Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Chcem sa opytat ako je to u Vas s radickou. Pri pridani a ubrati akceleratorom pri zaradenopm rychlostnom stupni mi paka beha asi pol cm vpred-vzad, hlavne na 5-tom a 6-tom rychlostnom stupni. Na inych stupnoch citit pohyb takisto no nie taky vyrazny. Pytam sa preto, lebo u byvalej 406 som nic take nezaznamenal. Viem, ze sa takto prejavuju napr. vadne zavesenia motora. Ziadne pazvuky nepocut, auto jazdi inak vyborne. Pomozete? Dakujem;)

[upravil dne 20.3.2010 tomike]

Odesláno

Mohol, ale nejde mi do hlavy preco sa to prejavuje najviac na 5 6 stupni??? Nevie niekto hodit obrazok toho silentbloku?? Ale kym ho nevyberiem von, zrejme aj tak nic nezistim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Mohol, ale nejde mi do hlavy preco sa to prejavuje najviac na 5 6 stupni??? Nevie niekto hodit obrazok toho silentbloku?? Ale kym ho nevyberiem von, zrejme aj tak nic nezistim:myslim

Lebo vtedy prenáša najväčší výkon. Pokiaľ ti pri tom nebuchoce, tak by som to zatiaľ neriešil.

Odesláno

Tak dik chlapci,ja som na taketo prkotiny vysadeny. Zvuk nevyda ziaden, ale skusim to aj tak casom poriesit, lebo ma to neskutocne vytaca. Keby niekto mohol poprosim obrazok toho silentbloku. Dik

Odesláno

mal som Reanult Megane, tam mi to chodilo cca 4 cm :grr, tiež som si musel zvyknúť, servisáci mi povedali, že vraj je to normálne (pre nich)

Prestalo mi to vadiť po 170 tis km , keď som auto predal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...