Ticcino Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 - V každých normálních barvách-lacích mají vzorníky, které ti půjčí do ruky, aby sis porovnal přesný odstín na karoserii. - V každých slušných barvách-lacích ti barvu namíchají podle kódu. - V lepších barvách-lacích ti to rovnou změří a namíchají podle aktuálního stavu. Jinak na té fotce je kód barvy KPSC. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Ticcino - V každých normálních barvách-lacích mají vzorníky, které ti půjčí do ruky, aby sis porovnal přesný odstín na karoserii. - V každých slušných barvách-lacích ti barvu namíchají podle kódu. - V lepších barvách-lacích ti to rovnou změří a namíchají podle aktuálního stavu. Jinak na té fotce je kód barvy KPSC. Jo to je moje barva,vlákno zakládal Brendik Citovat
Existujuci Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: omegascream Existujuci: tak to je dosť veľký rozdiel. Ináč mne hovorili a aj to je trochu vidno, že sa to zastriekava do stratena - dvere nalakujú komplet a to čo je okolo nich starou farbou, prelakujú tou novou kúsok do stratena aby tam nebol skok. Nemáš to vzadu tak spravené? Striekali sa len dvere. Citovat
mily citroen saxo 1,4 VTS Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 ahojte ja mám taký problém na A stlpiku mám kód farby uvedený asi takto: 9623946380. . Ktoré štyri čísla je kód farby? Alebo tam je ešte že: HD01 potom: C40H Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.