Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nezlobí te termostat? auto se normálne zahříva na pracovní teplotu nebo mu to trvá díl nebo dřív? únik může být i do spalovaího prostoru nebo do oleje. prasknuté tesnení pod hlavou lepší připad nebo prasklá hlava horší případ. skontroluj barvu oleje zda není hnedý. pak bych asi dal změrit tlaky ve válcich:myslim přeju skoré vyřešení a hodne štestí ;)

[upravil dne 2/4/10 Ericce]

Odesláno

Ahoj, motor sa normalne nahreje na 90C, a nehybe sa, kontrolka mi nesignalizuje unik, olej ma normalnu nacernalu farbu. Ubytok vykonu nebadam a ani kolisanie otacok. Mozno to fakt bolo víčko na exp. nadrzke. Kolko krat doporucujes odvzdusnit system? ja so ho dvakrat odvzdusnoval a zdalo sa mi ze dosst. Kurenie slo na maximum, voda z odvzdusnovaku sla prudom a podla mna cista, bez bublin. Tak dufam ze to je ok. Inak vdaka za zaujem. Prajem pekné sviatky Veľkej noci.

:papa

Odesláno

já odzvdušnuji jenom jeden krát a při jízde do kopce. trocha povolím víčko a jedu se takhle převést hodne dlouhým kopcem až kým se to nezahřeje neco pod 100 a v pohode mi to stačilo. tak ti přeju aby to bylo jen to víčko a taky přeju pěkný svátky ;)

Odesláno

Dnes som skusil natlakovat system s ventilkom a pumpou, no nezistil som nejaky pocutelny unik. Voda trati dalej. Okolo krytu rozvodu pri remeni je videt nejaku vlhkost, teplota mi nekolise, ked dolejem destilku tak mi to vytlaca rychlejsie, ked nemrzku taak pomalsie. Vicko expanzky je nove. mlaka pod autom nieje. Hadice su mäkke. neviete poradit co by to mohlo byt? Mam 2,0 HDi 80kw

• O 2 týdny později...
Odesláno

napade me když píšeš že mláka kolem rozvodů kdy si měnil rozvody a jestli si měnil i vodní pumpu. i tady by to mohlo pomali slzit. skú sejmout kryt rozvodu a pořádne poridávat aby si videl kde to uniká. dej pak vědet. tohle mě začína celkem zajímat. jako nic ve zlím ale aby sem i já vědel do budoucna kdyby se mi neco takoé stalo.

Odesláno

zdar Ericce, nakoniec sa prejavila zavada v hadici pod odvzdusnovacím kolenom pri motorovej prepazke. hadicu som s kamosom vymenil(bajonet uchyt) 22€, Potom mi po natlakovani systemu vystrelil odvzusnovaci ventilcek z kolienka - praskol. Vymenil som ho rychlo za ciapocku z ventilu kolesa, sedi ako päst na oko. Vytieklo mi asi 1,5l nemrzky, kolko sa dalo som dolial, odvzdusnil. Vcera som po 250km v kopcoch skontroloval, a dolial este asi 0,2l nemrzky, tak uvidime. Pod autom sucho, dufam ze aj zostane.

Odesláno

Tá signalizácia - čidlo hladiny kvapaliny - može byť vadné, mal som to tiež. Takže ak voda je a predsa hlási, tak vymeň čidlo.

Kvapaliny nelej priveľa, potom to po zahriatí vytlačí vrchom.

Odesláno

čus. hm zajimavý. taky jsem dneska videl, že to tam malinko slzi. taky jsem to už dneska řešil. pro změnu netesnost hadic při vymeníku tepla. tam to neslzilo ale teklo dost dobře. vyměnil jsem tesnici O kroužky a pak se uvidí. teď už i výmeníík vypadal podezřele, ale nemohl jsem ho vytahnout uplne celej kůli hřidelu řízení. neměl jsem takovej klíč. tak at ti to už jen slouží :papa

Původně zaslal: max_payne

zdar Ericce, nakoniec sa prejavila zavada v hadici pod odvzdusnovacím kolenom pri motorovej prepazke. hadicu som s kamosom vymenil(bajonet uchyt) 22€, Potom mi po natlakovani systemu vystrelil odvzusnovaci ventilcek z kolienka - praskol. Vymenil som ho rychlo za ciapocku z ventilu kolesa, sedi ako päst na oko. Vytieklo mi asi 1,5l nemrzky, kolko sa dalo som dolial, odvzdusnil. Vcera som po 250km v kopcoch skontroloval, a dolial este asi 0,2l nemrzky, tak uvidime. Pod autom sucho, dufam ze aj zostane.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Tá signalizácia - čidlo hladiny kvapaliny - može byť vadné, mal som to tiež. Takže ak voda je a predsa hlási, tak vymeň čidlo.

Kvapaliny nelej priveľa, potom to po zahriatí vytlačí vrchom.

Mne poslednu dobu robi to cidlo vselico. sem-tam,naozaj zriedkavo, sa stane ze ked tomu dam plny kotel tak mi zasvieti a ked uberem tak sa vypne.chladiacu kvapalinu mam doplna a krasnu cistu,motor sa mi nikdy neprehrieval, tak neviem...jedine to cidlo nestastne

za pripadny :xvul sa ospravedlnujem

[upravil dne 26/4/10 Toho.Času]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...