Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letní pneumatiky  

1. 1. Letní pneumatiky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bazant

mě dělal nepravidelné vibrace prasklý kord...hlavně kolem 50 a 120 mě to vybrovalo nejvíc

nie nie mne to vybruje nad 120km/h

Odesláno

Mohu dát rychlostní a váhový index 93V když mám v techničáku 94W, čemu to vadí? 93V je na auto dostatečné.

Odesláno

93V Maximální nosnost 1 pneumatiky 650 Kg, maximální rychlost 240 km/h

94W Maximální nosnost 1 pneumatiky 670 Kg, maximální rychlost 270 km/h

Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

93V Maximální nosnost 1 pneumatiky 650 Kg, maximální rychlost 240 km/h

94W Maximální nosnost 1 pneumatiky 670 Kg, maximální rychlost 270 km/h

mne peugeot slovensko odpisal ze rychlostny index H a V mozem mat, kedze to presahuje max rychlost auta,

ale nesmiem podliezat hmotnostny index 94. Pneu sa mozu rychlejsie zodrat atd..., prist k deformaciam alebo aj prasknutiu ak niekde bude oslabena a napr. prelozis auto... Jasne ze neni nikde povedane ze sa to musi stat.

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Ted malinko jen odbocim,co rikate na celkovou tvrdost 407ky? zda se mi tvrdsi nez ostatni auta,treba Mondeo nebo Octavia

nuz oproti 406, hooodne tvrdsie:-) s inym neviem porovnat, uz som sa davno nevozil v inom nez peugeot:)

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Ted malinko jen odbocim,co rikate na celkovou tvrdost 407ky? zda se mi tvrdsi nez ostatni auta,treba Mondeo nebo Octavia

Oproti 306-ke je podstatne tvrdsia. Moja 407-ma ma vo verzii pisanne, ze ,,sport\", neviem naisto, ale pravdepodobnne bude rozdiel len v interiery a nie na podvozku. Takze kazdy novy peugeot uz asi nebude taky makucky :mrk

Mozno je to len moj pocit, ale napriklad 308-ma aj Fabia 1 kombi sa my zda byt maksia.

Odesláno

Mohu dát rychlostní a váhový index 93V když mám v techničáku 94W, čemu to vadí? 93V je na auto dostatečné.

Neviem ako je to u Vás, ale podľa správnosti by sa to nemalo a vadiť by to vadilo pánom v zelenom a potom peňaženke. U nás podľa zákona musíš mať pneumatiky na aute tých parametrov ktoré máš zapísané v TP, až sa dobre pamätám je tam výnimka (zimné gumy) a to keď obuješ pneumatiky z nižším rýchlostným indexom musíš mať na viditeľnom mieste (tuším prístrojovej doske) nalepenú nálepku informujúcu o zmene (mali by ich mať v pneuservisoch).

Odesláno

Čo sa týka tvrdosti 407-my , na nete sa píše všeobecne o Francúzskych autách že sú mäkšie ako Nemecké (BMW, koncern VW) a v niektorých testoch 407-my som čítal že je tvrdšia ako 406-ka ale nie tak tvrdá ako spomínané Nemecké autá. Moja skúsenosť, mal som Felíciu 1,9D a rozdiel v tvrdosti nie moc badateľný. Takže môj osobný názor, 407-ma je dosť tvrdá ale veľmi pohodlná.

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Neviem ako je to u Vás, ale podľa správnosti by sa to nemalo a vadiť by to vadilo pánom v zelenom a potom peňaženke. U nás podľa zákona musíš mať pneumatiky na aute tých parametrov ktoré máš zapísané v TP, až sa dobre pamätám je tam výnimka (zimné gumy) a to keď obuješ pneumatiky z nižším rýchlostným indexom musíš mať na viditeľnom mieste (tuším prístrojovej doske) nalepenú nálepku informujúcu o zmene (mali by ich mať v pneuservisoch).

sefe, si prvy slovak ktory o takomto niecom vie, budem sa nato musiet niekde informovat, lebo presne tento problem mam;-)

ako som vyssie pisal, maju to takto nemci s tymi zimakmi , ale maju oranzove nalepocky:-)

Odesláno
Původně zaslal: Judes

merlin99 je to niekde v novom cestnom zákone mal som ho aj stiahnutý do PC ale už som ho vymazal ale našiel som ti tu o tom na tejto stránke (dolu bod 2) http://www.pneumatikypriamo.com/Identifying.html

:super:super:super:super:super

nasiel si presne co som hladal, teraz este najdi niekoho kto kupi moje 17\" zimne a budes moj hrdina tyzdna:D

ale parada, viem ze si bud sam musim vyrobit nalepku...(nezmienuju sa o forme a farbe, len max rychlost takze uz mam predstavu ako to spravim) alebo sa popytat v peugeote príp. neakom pneuservise... :)

Odesláno

myslim ze uz autor vyriesil otazku gum...pridam moj nazor na Barum Bravuris 2..prekvapeny som nizsou spotrebou, su celkom tiche a za sucha to ujde...bohuzial ked zaprsi, noha z plynu :)

ale za tu cenu..ze ano :)

Odesláno

No dnes som obul nove Bravurisy a je na nich pekny napis ze Made in France :D :D :D

Kto by to cakal. Teraz na suchu sa mi pacia som zvedavy ked zaprsi.

Ale teda za 87€/ks... no nekup to...:mrk

Este by som zabudol: Samozrejme ze rok vyroby 2010

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...