Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Zdravím vás. Potřeboval by sem od vás radu.začala mi poskakovat ručička tachometru.dokonce když prošlápnu plyn tak se mi hne tak na 30km/h. zároveň s timto problémem se mi oběvil problém s PP. ukazuje mi aktuální 30L,tim pádem i průměrnou 30L/100km dojezd 20km a tak. nevíte někdo co tomu může bejt příčinou?nevíte jestli je tam nějaký čidlo na kole na rychlost?Prej to vypočítává BSI ale někde to brát informace musí ne? předem děkuju za všechny odpovědi Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 právě proto se ptám jestlui to má nějaký čidlo na kole.nějaký bejt musí ale kde? Citovat
Guest servisman Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 na převodovce na zadní části,pokud bys hledal našel bys dosti se to tu probírá Citovat
martis Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 tak ako pise honza406 na zadnej casti prevodovke je srubobane z hora,nad nim je vyfukove potrubie. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Jej tak se omlouvám za vlákno navíc Skouknu to a vyměnim.co sem koukal tak ceny co tu udávali byli v tisících...je to možný? nevim kde tyhle věci na netu hledat tak jestli někdo kupoval na HDI tak dejte vědět..a jestli je to rozdíl nebo tam můžu dát i z 1.8i oldmodel Citovat
Guest servisman Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 nejsem si jist .muselo by se podle VIN ale jsou snad dva typy 3 či 2 pinový Jinak mrkni zde Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Vřešeno.Vše udělala voda v konektoru pod vzduch.filtrem vyschlo->spravilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.