izuel Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Ahoj Mam peugeotka 206,.rok 00.najeto 59tis a neco.je jak novej a slape jako hodinky,ale mam jeden problem,kdyz se rozjizdim nebo couvam (popojizdim bez plynu jen na spojce)tak se ozyva takovy zvlastne rozbity zvuk,jako kdyby tam neco zelezoplechaty zarachotalo,spatne se to popisuje:(.Vite nekdo co to asi bude? Moc dekuju za vsechny odpovedi Citovat
Fusion Odesláno 26. září 2004 Odesláno 26. září 2004 bráchova 306 todle dělala.. byl to spatně dotaženej výfuk úplně u motoru. Tam jsou takový pružiny a v nich matky no a jedna ta pružina byla v čudu tak tam dělala borel... jinak nevím... Citovat
Driver Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 Jak píše fusion, mohl by to dělat ten výfuk. Mě to dělal na fáčku taky, když jsem se rozjížděl a dal jsem málo plynu, tak vždycky zarachotil, protože bylo povolený potrubí od motoru se středním dílem. Citovat
Matthew Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 dělá mi to taky šílenej randál, a hlavně to vypadá, že motor chce vystoupit z kapoty jak se při takovýmhle cuknutí za nízkejch otáček oklepe. nelíbí se mi to a tak radši na ten plyn šlápnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.