pták Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 zdarec,potřebuju poradit,chci si dát folie na skla,na aukru jsem sehnal s homologací atd.chci si je dát i u řidiče a spolujezdce kolik může být propustnost.na zadek si dám uplně černé ale předek je podle vyhlášky ale nic jsem tu nenašel ani ve vyhledávači...dík Citovat
Ferry Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 musi mit min. 75% propustnost (tedy max 15% zatmaveni) a je treba pocitat, ze uz je nejake zatmaveni z vyroby (skla jsou do zelena) jinak dotaz, uz jsi s tema foliema nekdy pracoval? Neni to zadna prdel a chce to praxi a vedet jak na to, jinak budes vysledkem zklaman Citovat
pták Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 jo dělal,ale sám.málem jsem vysklel okna jak jsem zuřil,ale dva to zvládnem:cool: Citovat
MiliVFR Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 někde sem zaslechl že v německu či rakousko dělají problémy s procentama tmavení, jen povoleno určité procento Citovat
Ferry Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 no chce to hodne vody s jarem, porad pristrikovat rozprasovacem a cistou dilnu bez prachu ( je taky lepsi bocni okynka vyndat aby nenatekla voda do dveri a do elektriky v nich ) A pak taky kvalitni sterku na vyhaneni bublin z pod folie Citovat
pták Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 no právě,borec na aukru nabízí 85% a to na předek nemůžu dát i když budud mít atest a osvedčení. Citovat
hudy Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Je to jen o prednich oknech! Okna jsou tonovana z vyroby a uz bych tam vubec nic nedaval, jinak podstupujes riziko pri vyjezdu mimo ČR, ze o ne prijdes! Osobni zkusenost z Nemecka. Ja mel na predku daleko svetlejsi nez mam vzadu a nemecke policii se to nelibilo. A karticka s Atestem, tu jsem si mohl strcit nekam!! Nastesti bez pokuty, ale kus folie na okne ridice vzal a vytrhnul me klin. Po prijezdu domu jsem to z prednich sundal, casto do Nemecka jezdim. Tak proc riskovat. Citovat
pták Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 takže nemusím nic mít,žádné osvědčení nebo tak,jelikož na přední dveře a samozřejmě přední sklo nic nemůžu dát i když budu mít atest,a na zadek,ten si můžu třeba zadělat kompletně plechem Citovat
max_payne Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Ja si viem nalepiť fólie aj sám, viem ich aj výhodne kúpiť(3M, Sunfilm) Ale odporúčam nechať montáž na skutočného profíka. Ferry ti napísal aké potrebuješ pomôcky, len zabudol na ABSOLÚTNE BEZPRA3N0 PROSTREDIE s vlhkými filtrami, lebo po odlepení ochrannej fólie sa na ňu vplyvom statickej energie nalepí všetko ľahké v okruhu aj 30cm. Proste by si vyhodil na vlastné pokusy zbytočné peniaze.:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.