Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, kupil som peugeot 207 v oktobri 09 , us asi mesiach mi pri dobrzdovani suchaju brzdy, par krat sa stalo ze suchali pocas celeho brzdenia... V servise mi povedali akurat ze vraj to brzdy robia lebo kotuce sa o seba suchaju co sa mi zda ako blbost ved to pred tym nerobilo a ani na inych autach to to nerobi pokial viem na novych urcite... ci ? ale co s tym... poradte nieco..

dik

Odesláno

No reklamovat a nenechat se odbýt.... jasně, že to můžou dělat, ale to už musí být kotouče trochu chycený, obložení od mizerného výrobce, váznoucí pístky, orezlé brzdiče plné bordelu... a to by tě čekat ještě hodně dlouho nemělo.

Pokud nepochodíš zajeď do jiného servisu a požaduj odstranění v záruce.

Jinak samozřejmě ve slušeném neznačnovém servisu ti to dají do pořádku. Patrně bude stačit destičky a třmeny ořistit případně nastříkad mědí, srazit hrany...

PS: mohlo by se stát, že to obložení je sklovité - spálené třeba dlouhým bržděním a přehřátím obložení a někdy to taky píská, ale to už by chtělo vidět.

PS2: kolega měl SL 55 AMG - keramické kotouče ... 1. rok sjezdil všechny servisy v ČR a následně zkoušel i Německé, závadu nevyřešili - nakonec mu řekli, že je to sporťák a pokud to nezahřeje na provozní teplotu tak to prostě bude pískat. Stačí prý jedno svižnější kolo na okruhu :mrk a ne s tím jezdit v zácpě do práce....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...