sromo Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Jeste prosim nevite nekdo jak bezpecne rozebrat prave bocni zrcatko nechce se mi uplne zavirat a otvirat ale pokud mu lehce pomuzu rukou tak to motorek zvladne takze si myslim ze staci vycistit jen bezpecne rozebrat abych nic neulomil:fnuk Citovat
ace11 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: sromak Jeste prosim nevite nekdo jak bezpecne rozebrat prave bocni zrcatko nechce se mi uplne zavirat a otvirat ale pokud mu lehce pomuzu rukou tak to motorek zvladne takze si myslim ze staci vycistit jen bezpecne rozebrat abych nic neulomil:fnuk Ahoj,tady ti neco posilam.... Citovat
ace11 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Taky se na to chystam,tak pak dej vedet jak jsi dopadl me se zas zracatko otvira,takze se mi otevre uplne,ze se jakoby vyvrati.... Citovat
sromo Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 jo jo dam ti vedet nejak to zkusim podle tech obrazku to asi pujde aspon vim kde jsou vsechny packy Jen doufam ze se dostanu na ten motorek co to otaci????????? Citovat
AnotherOne Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: sromak Jeste prosim nevite nekdo jak bezpecne rozebrat prave bocni zrcatko nechce se mi uplne zavirat a otvirat ale pokud mu lehce pomuzu rukou tak to motorek zvladne takze si myslim ze staci vycistit jen bezpecne rozebrat abych nic neulomil:fnuk Mne sa tiež nechcelo úplne otvárať asi raz z 10 pokusov. Dal som dole ten krycí plast a utopil celý ten mechanizmus vo WD40. Odvtedy šlape ako hodinky. Citovat
sromo Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 tak je to ok vse jsem udelal podle obrasku a vycistil a zase funguje normalne takze dekuji za pomoc ace11 super Citovat
ace11 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Tak to je super!!!:super:papa [upravil dne 17/3/10 ace11] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.