Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já mám z xantie a sedí jak prdylka na hrnci ;)

2.1TD měl ještě fiat ullyse, ale tamnevím, jestli neměl lucasa

[upravil dne 18/3/10 punkac]

Odesláno

ahojky... ,pokud chceš vidět jak vypadá komplet čerpladlo Bosch tak tady je. Jinak cena je dobrá,asi bych do něj šel,s tím PP na něj s mechanickým čerpadlem zapomeň. Jinak spotřebu mám kolem 7,7 litru a to jezdím převážně po městě,a občas nějaká ta dálka.... ,jinak,trubky a vstřiky musíš mít Bosch jak tu psal myslím Oddie,jsou tam jiné vstřikovací tlaky,fungovalo by ti to,ale něco by si dřív nebo později odělal !

Jinak zimní starty no problem,ani v - 20 neměl problém, ale ten filtřík tam nedávej,nedělalo to dobrotu,když tam by....,navíc tady je vracečka,nafta jde spodem. Jinak ten válec s tím lankem to je ten sitič,mám ho zapojenej ale jestli vůbec funguje netuším,jde to stále stejně !!

[upravil dne 19/3/10 Burisek]

Odesláno

Díky za fotku. To červeně označený je lanko plynu, to modře označený je ten váleček na \"sytič\"? Nebo je ten váleček sytiče stejně jako ve 405?

Ty trysky jsem našel, že mají mít /pro 2,1td bosch) otevírací tlak 175-180 bar. Jsou stejný i v některých 1,9td s boschem (405 od 1992, xantia 1994, 406), ale ne všechny.

Nevíte, jestli ty 1,9td se vyráběli i s mechanickym lucasem?

Pak by to podle toho katalogu (autobenex) bylo jasný (u těch trysek co tam nejdou je psáno: omezení výrobce delfi-lucas, u těch co tam jdou je omezení výrobce - bosch). A mohl bych koupit rovnou i trysky, řikal ten chlápek, co to čerpadlo prodává, že tam mají i různý vraky peugeotu na nd.

Odesláno

Tak koukam na fotku motoru v 605 s boschem a ten sytič je tam tam stejnej jako u 405, ten termostatickej váleček s lankem tam je. Jak to máte udělaný?

[upravil dne 20/3/10 Benžík]

Odesláno

ano to v červeném rámečku je lanko plynu,ten kluk co mi prodával čerpadlo mi k tomu nedal ten bazmek na přichycení lanka plynu proto toto řešení.....

ano to je ten termo sytič !!

[upravil dne 21/3/10 Burisek]

Odesláno

Tak už jsem to čerpadlo koupil, nejdřív mi ten chlápek ukazoval takový starý čerpadlo (na 2,1td), chyběl na něm ten tlumič (píst) plynu a ten bimetal (sytič) na připojení na chlazení. Za to chtěl 1500Kč - dobrá cena. Ale pak mi nabídl ještě jedno, uplně NOVÝ za 2000Kč, to nový je na 2,1d (atmosferickej) ne td, řikal že se tam normalně dávali a nevadilo to, tak doufam, že nekecal. Koupil jsem samozřejmě to nový. Chybí na něm plastová páčka od lanka plynu a naftová trubička přepadu, trubička přívodu nafty a možná ještě něco, ale nevim co. Pokud by jste to měki doma tak to od vás koupim. Koupim i vstřiky a trubičky ke vstřikum.

[upravil dne 22/3/10 Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...