Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevite nekdo kde by se dali sehnat levne ty gumy kolem prednich dveri na 406ku?

Ty moje jsou uz takovy na*ovno a zacinaj se trosku trhat

A mozna bych potreboval i tu gumu kolem prahu, ta uz stoji taky za p*d

Dik

Odesláno

Pridavam se s dotazem, zkusim dotaz smerovat i na svyho dvorniho dodavatele levnych druhovyrobnich dilu, kapitana Chipa, ktereho znate z meho navodu:D:papa

Odesláno

Silne pochybuju, ze by to nekdo delal jako druhovyrobu.

Spis premyslim o tom to nejak zalepit/zavarit/vyztuzit, zkratka nejak poopravovat. Nema nekdo nejaky napad, co s tim? Treba jestli se to da nejak podlepit gumou z duse kola, nebo tak nejak?

Odesláno

Já jsem zatím měnil ty prahový gumy. Mím dodavatelem bylo vrakoviště. Akorát ty plastový příchytky sem musel koupit u Peugeotu. 406kařům bych doporučil kontaktovat David(a)106s16.

Odesláno
Napsán autorem Fx

Pridavam se s dotazem, zkusim dotaz smerovat i na svyho dvorniho dodavatele levnych druhovyrobnich dilu, kapitana Chipa, ktereho znate z meho navodu:D:papa

No vidis a to jsi vubec neudelal, na zadny listy ses neptal...ale je pravda ze bohuzel, nikdo to nedela, nejsou problem listy narazniku, mrizky, pricky a takovyhle veci, ale prahovy listy jsem zadny na 406 nenasel.

Jo a este si Foxi vyprosuju \"to levnych druhovyrobnich\" to sedi spis na nektere jine nejmenovane firmy. Snazime se dodavat co nejvic dilu od kvalitnich prvovyrobnich vyrobcu za inteligentni ceny.;)

Odesláno

Jsem na to pozapomnel:( A s tema dilama mas pravdu, nejen druhovyroba, ale u tebe i levna prvovyroba:papa Jinak koukal jsem, co jsi tu ptal, a nikde jsem jeste nenarazil na otazku: \"jak se s tim jezdi do kopce?\" Ze bys nakonec ani nechtel prudit?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...