kveton Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 nevite nekdo kde by se dali sehnat levne ty gumy kolem prednich dveri na 406ku? Ty moje jsou uz takovy na*ovno a zacinaj se trosku trhat A mozna bych potreboval i tu gumu kolem prahu, ta uz stoji taky za p*d Dik Citovat
Fx Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Pridavam se s dotazem, zkusim dotaz smerovat i na svyho dvorniho dodavatele levnych druhovyrobnich dilu, kapitana Chipa, ktereho znate z meho navodu:D:papa Citovat
kveton Odesláno 24. září 2004 Autor Odesláno 24. září 2004 tak dej prosim te vedet za kolik se to da sehnat Dikes Citovat
RALLYMAN Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 nevíte chlapi někdo na kolik by vyšly ty gumy/komplet/ na 405.dík za odpovědi.čau Citovat
Dydzej Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Silne pochybuju, ze by to nekdo delal jako druhovyrobu. Spis premyslim o tom to nejak zalepit/zavarit/vyztuzit, zkratka nejak poopravovat. Nema nekdo nejaky napad, co s tim? Treba jestli se to da nejak podlepit gumou z duse kola, nebo tak nejak? Citovat
Dave_k Odesláno 26. září 2004 Odesláno 26. září 2004 Já jsem zatím měnil ty prahový gumy. Mím dodavatelem bylo vrakoviště. Akorát ty plastový příchytky sem musel koupit u Peugeotu. 406kařům bych doporučil kontaktovat David(a)106s16. Citovat
Dydzej Odesláno 28. září 2004 Odesláno 28. září 2004 Nojo, jenze ty mas novejsti auto, na vrakaci jsem nevidel dobry gumy kolem dveri na 605. Vsechny byly jiz vice ci mene nacate... Citovat
cpt. CHIP Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 Napsán autorem Fx Pridavam se s dotazem, zkusim dotaz smerovat i na svyho dvorniho dodavatele levnych druhovyrobnich dilu, kapitana Chipa, ktereho znate z meho navodu:D:papa No vidis a to jsi vubec neudelal, na zadny listy ses neptal...ale je pravda ze bohuzel, nikdo to nedela, nejsou problem listy narazniku, mrizky, pricky a takovyhle veci, ale prahovy listy jsem zadny na 406 nenasel. Jo a este si Foxi vyprosuju \"to levnych druhovyrobnich\" to sedi spis na nektere jine nejmenovane firmy. Snazime se dodavat co nejvic dilu od kvalitnich prvovyrobnich vyrobcu za inteligentni ceny. Citovat
Fx Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Jsem na to pozapomnel:( A s tema dilama mas pravdu, nejen druhovyroba, ale u tebe i levna prvovyroba:papa Jinak koukal jsem, co jsi tu ptal, a nikde jsem jeste nenarazil na otazku: \"jak se s tim jezdi do kopce?\" Ze bys nakonec ani nechtel prudit? Citovat
cpt. CHIP Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Me tak potrapil ten zubar, ze jsem na to nemel uz energii...a zejtra zas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.