Dave_k Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 Zkusil bych tam nějakou pružinku. Třeba z propisky. Citovat
bsNq1159 Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 Tažko to takto. Ani som nejedol čo som s tým robil ... Z nepoužitej digitálne váhy som pobral takéto pliešky. A aj sa mi podarilo podobne ten pliešok naohýbať k tomu ulomenému ale kontrolka blikala a centrál nešiel. Skôr popravde či vo váhe alebo v druhom kľuči je ten kontakt+ batérie z boku a nie od spodku ako v tomto kľúči. V tomto kľuči to je len od spodku a potom to ide k tomu ohybu? Alebo sa tam má aj z boku dotýkať ? Nie je to vidieť ..Já už neviem.. Lebo keď mi to šlo tak som to práve aj tak skúšal z boku. Je to jedno alebo? Neviem , buď ten pliešok musí byť nejako ako ho navrhli alebo som mal náhodu 10x keď som to spájal len káblikami a je tam aj niečo iné pototo alebo.. alebo. Citovat
Dave_k Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 Tohle může být i z boku. Je to + pól baterie. - pól je ta menší část baterie. Tu pružinku bych právě přichytil k tomu plošňáku. Mně na klíči dioda svítí, když dám novou baterku. Při stisknutí tlačítka bliká. Citovat
bsNq1159 Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 Tu by mala len blikať a aj to z manuálu som sa dozvedel ,že len dáva znamenie že sú baterky ok. I keď hore pán to mal všelijak čo písal . Bohužial ja už nemám slov. Ale tak ako som to spájal len káblikmi keď to jedine šlo tak už to nejde ani tak. Čiže teraz neviem či tomu pomohlo aj to párovanie s autom alebo si to robí proste dobrý deň. Taká náhoda, že len s káblikami mi to šlo. To je ... Čo som sa dočítal , tak toto je frekvenčný centrál , čiže nie je nič potreba po výmene batérie párovať ! ? správne ? Čiže jedine asi najskôr druhý dialkový. Len so superblokádou. Čiže zrejme len old model ale všetky motorizácie ! ? správne ? (čo bude asi nezohnateľné... zatiaľ nemá nik...) Citovat
Dave_k Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 No když koukám na ty fotky toho plošňáku tak se mi zdá už trochu sedřená ta kontaktní ploška na ten plíšek + od baterky. A proměřil bych i letování toho plíšku od - pólu jestli není při zmáčknutí ten letovanej spoj prasklej. Citovat
bsNq1159 Odesláno 18. říjen 2024 Odesláno 18. říjen 2024 Jo už som to meral. Volty to dáva. Aj ten - mínus pól. Áno na plošáku som písal hneď o tej ploške či to môže vadiť!? Ale kedže "štavu" to dáva , kedže ledka blikne? Hm?.. Chvala bohu zatiaľ sa mi podarilo rozobrať obe vložky zámku a rozhýbať, takže zamykanie funguje "aspoň" takto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.