tomik1987 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Tak zdravím dovolil som si otvoriť toto vlakno všetko s mojou novou laskou budem riešiť tu prvá vec,mam xenony a nemam ich zapísane. a chcel by som nejaky certifikát na to neviete poradiť?? lebo pokuty sa mi práve platiť nechcu. =(( Citovat
Qcko Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Rada je jednoducha --> xenony hod do kufra a predaj ... ...a nejake info a obrazok o tvojom auticku? Citovat
tomik1987 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 heh len to super svieti budu aj foto. ale po dneskajšku vyzerá to auto strašne cele je od soli doslova zasvinené. a to som ho mal naleštene foto dohodím hned ako ho kusok vyriadim a tak inač je to 406 2,2 HDI šedá metaliza svetla =) 2003 ročník Citovat
Qcko Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Ja viem ze to super svieti, aj ja som ich tam mal, ale sli von, hold, nemaju tam co robit ... ale skus dat ziarovky, zistis ze 406 svieti dobre aj tak ... a o soli pisat nemusis Citovat
tomik1987 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 no ved ale aj ked kamarát uvidel aké je špinave tak len krutil hlavou a ja mu hovorím pod ideme na pivo nejake kočky zohnať nak umyju hore dole bez Citovat
ThorR Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Taky mam xenony, ale uz me to nebavi a davam je pryc. Stalo me to dost penez a porad me kvuli nim kontroluji. Nezapises je nikdy. Ted tam davam Osram Cool Blue, kdybych mel penize na zbyt, tak bych dal Night Brakery, ale vydrzi jen 2 mesice Citovat
tomik1987 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 tie Osram cool blue tam môžeš mať?? a ako svietia dobre?? Citovat
ThorR Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Zeporedu to vypada jako xenon. V noci kdyz je jasno tak sviti skvele, ale kdyz prsi nebo snezi, tak je to horsi. Pak je silverline, ktere uz nevypada vzhledove tak dobre, ale pri horsim pocasi je s nima lepe videt. Citovat
ThorR Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Zalezi na kooh narazis, u nas v prumeru 150 za 1ks. Ale ty xenony co mam si dam do dalkovych. Hodne jezdim po okreskach v noci kde skoro nic nejezdi, takze to tak vyresim a ve meste kde berou nic nepoznaji Citovat
tomik1987 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 aha no tak to je dobrý napad. a ked je zle počasie tak zapnem hmlovky Citovat
Guest Martas.406 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: ThorR Zalezi na kooh narazis, u nas v prumeru 150 za 1ks. Ale ty xenony co mam si dam do dalkovych. Hodne jezdim po okreskach v noci kde skoro nic nejezdi, takze to tak vyresim a ve meste kde berou nic nepoznaji nemuzu s tebou souhlasit pokud je das do dalkovych tak ti brzo odejdou protoze nejsou staveny na to aby si je furt zapinal vypinal odejdou ti startery a muzes je vyhodit tak je prodej dokavad jsou funkcni Citovat
ThorR Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 To ja moc dobre vim, ale jak rikam, jezdim po cestach kde fakt v noci nic nejezdi. V prumeru tak 1 auto behem 20km. A kdyz to na chvili vypnes a po cca 10s zase zapnes, tak ten vymenik nezhavi vybojku odznova, protoze je jeste zahrata. Do mesta to neni. Citovat
tomik1987 Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 a dá sa na to rádio čo je tam origo zapojiť subwoofer?? Citovat
Qcko Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 ThorR: to jazdis po pusti? tomik: mal by sa dat zapojit, preco nie Citovat
tomik1987 Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 vieš mam radio ešte zo stareho auta. a to ma rovno aj výstup . ale neviem či toto ma len škoda to asi nebude mp3 prehrávať však?? Citovat
tomik1987 Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 no tak dopočul som sa že ked sú certifikované xenony. tak stačia ostrekovače svetiel. dá sa to nejako namontovať?? Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 ostrik svetel neni tak slozity, nemusel by to byt ani nutne original peugeot, nabastlit by se daly i trysky z jine znacky auta ale co to jsou certifikovane xenony ? problem s xenony je v tom, ze nejde ani tak o tu vybojku, jako o konstrukci paraboly a kryciho plexi svetlometu. Na obycejnych svetlometech je totiz napsano HCR coz znamena, ze jsou urceny pro halogenove zarovky, pokud by byly pro xenonove vybojky, musi na nich byt DCR, toto oznaceni je vylisovano primo v krycim plexi na svetlometu a jednoznacne na prvni pohled lze urcit, zda xenon na aute muze byt, nebo ne. Cize toto staci pri pripadne silnicni kontrole jednoduse na miste prohlednout a veskere dalsi diskuze ohledne legalnosti takove prestavby uz jsou pak bezpredmetne. [upravil dne 16/3/10 Ferry] Citovat
ThorR Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Qcko: Je to takova dira :-D Tomik: Policie se zacala zamerovat na xenony po tom, kdyz si lidi zacali stezovat, ze je ridici s temito vybojkami neprimerene osvetluji. Takze kdyz si tu vybojku das do cocky a udelas si ostrikovace svetel, tak mas velkou sanci, ze nedostanes pokutu i kdyz nesplnujes vsechny podminky. A hlavne nebudes napadny tim, ze osvetlujes. Toto jsem slysel 3x nezavisle od policistu co me kontrolovali. Citovat
tomik1987 Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 inač tie osram cool blue tak to je ako nahrada xenonov ak som spravne pochopil nie?? a mali by byť aj silnejšie aj slabšie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.