Kejticka Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 aaaaaha:) predtim jsem to delalal stejne jen jsem si nevsimla ze mi to pise chybu ...taaaak dekuji za radu:) Citovat
Y2K Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Za maalo Ten ridgeback je nadherny pes...by som ho chcel hned po labradorovi Citovat
Kejticka Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: Y2K Za maalo Ten ridgeback je nadherny pes...by som ho chcel hned po labradorovi To ja mam zalusk na vymarskeho ohare...a nadherne jsou i vizly(madarsky ohar)...proste lovecacci jsou moje znacka:) Citovat
Benžík Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Tak si taky ty svý psy hlídejte, vůbec nerespektujou dopravní předpisy. Před hodinou jsem jednoho skoro přejel. Citovat
Kejticka Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: Benžík Tak si taky ty svý psy hlídejte, vůbec nerespektujou dopravní předpisy. Před hodinou jsem jednoho skoro přejel. Ne vsichni majitele psu jsou dementi aby svou chlupatou ratolest nechali behat po silnici:D Spis bych servala ty,co sve psy odlozi k silnici,kdyz uz jim jsou pritezi..treba si podkal jednoho chudaka z nich...tak az potkas nejakeho blbecka co tam toho psa vyhodil tak ho za me nakopej do riti:D Citovat
foxo Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 tak teda nasa vlcica Ema [upravil dne 21.3.2010 foxo] Citovat
susta Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Taky prispeji Moje Pit-Bull/ka jmenem Bloody Citovat
Kejticka Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Susta: Nááádherná čubinka:) Jen to jmeno:) je opravdu tak Krvavá až Krvelačná? NEVĚŘÍM Citovat
OK406 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Otan Původně zaslal: OK406 Náš Ilči: [/quote No, to už je asi dědeček. Nám loni umřela mopsice, fenečka Fifinka stará 7 let, pořád se z toho nemůžeme vzpamatovat - zkrátka člen rodiny. Tož Ilču pozdravujte. Děkuji a budu Ilčiho pozdrvovat. Je nar. 15.10.1995, je s PP, rodiče světový. vítězové a šampioni v předcích. Chovnost A1. Jinak je to člen rodiny. Vodítko (výstavní) poznal jen když jsme byli na výstavách. Jinak chodí celý život bez vodítka a obojku. Má odmala mikročip=mohu jen doporučit. Jinak našim MP baronům se to nelíbí, ale nic neudělají, když jde bez vodítka. Poslouchá a nikam neběhá. Taky neštěká, takže pohoda a klidné plemeno. Na výstavách jsem se setkal se štěkajícími Mopsy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 me Arwen steka jenom za plotem, nebo na balkone, kazdopadne chranena nekolika vrstvami Citovat
Kejticka Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 TO moje beaglice co ji mají rodiče je štěkna rozmazlená štěká od nevidim do nemůžu:) Zato ridgeback,který bydlí se mnou a berkoffem štěkne jen občas,ale pak to stojí za to a mnohdy nechybí moc k tomu abych hledala čistý spodní pradlo:) Citovat
susta Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Kejticka Susta: Nááádherná čubinka:) Jen to jmeno:) je opravdu tak Krvavá až Krvelačná? NEVĚŘÍM rozhodne neni je to jen provokace Citovat
Kejticka Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: susta Původně zaslal: Kejticka Susta: Nááádherná čubinka:) Jen to jmeno:) je opravdu tak Krvavá až Krvelačná? NEVĚŘÍM rozhodne neni je to jen provokace Myslela jsem si to..pitici jsou neuveritelne chytry a ucenlivi pesani...jde jen o panicky...Az budu zase jednou v budoucnu resit jakeho pesana tak pitt je na mem seznamu...Kolik ji je?Chodite na cvicak? Citovat
susta Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: susta Původně zaslal: Kejticka Susta: Nááádherná čubinka:) Jen to jmeno:) je opravdu tak Krvavá až Krvelačná? NEVĚŘÍM rozhodne neni je to jen provokace Myslela jsem si to..pitici jsou neuveritelne chytry a ucenlivi pesani...jde jen o panicky...Az budu zase jednou v budoucnu resit jakeho pesana tak pitt je na mem seznamu...Kolik ji je?Chodite na cvicak? je ji necelych sest. na cvicak sme nechodily poslouch bez problemu a jediny problem s agresivitou mame vudci kockam protoze jako malou ji jedna hodna kocicka postrabala tak se jim ted snazi pomstit Citovat
Kejticka Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Me se beagl mstil na gauci,ale fakt nechapu co ji provedl...valela se na nem cele dny Citovat
Ivona Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 moje holky [upravil dne 27.3.10 Ivona] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.